середа, 6 жовтня 2021 р.

Emily Ratajkowski(Емілі Райтажковські) звинуватила Робіна Тіка у сексуальних домаганнях

 

Модель та акторка Емілі Райтажковські заявила, що відомий співак Робін Тік домагався її під час знімання кліпу на хіт Blurred Lines. Що, власне, сталось...

Про це вона написала у своїй книзі “Моє тіло”, уривок якої опублікувала американська газета New York Post. Райтажковскі розповіла, що під час зйомок вона була топлес. У якийсь момент Тік підійшов до неї та схопив за оголені груди

Цитата:Раптово, нізвідки, я відчула прохолоду чужих рук, що обіймають мої оголені груди ззаду. Я інстинктивно відсунулася, дивлячись на Робіна Тіка”, – йдеться у книзі, яка вийде у листопаді цього року. За словами Емілі, Тік, ймовірно, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його дії змусили Ратаковскі відчути “жар приниження”. Модель зазначила, що відреагувала не зовсім так, як мала б.

До речі, режисерка кліпу Даян Мартел підтвердила виданню The Sunday Times, що такий інцидент дійсно був.

Ще одна цитата:“Я пам’ятаю момент, коли він схопив її за груди, по одній в кожну руку. Він стояв позаду неї, оскільки вони обидва були в профіль. Я закричала своїм дуже агресивним бруклінським голосом: “Якого біса ти робиш?! Зйомки закінчено!” – розповіла Даян.

Коментар від Квітника.

Чого не скажеш і чого не зробиш, аби привабити увагу до своєї публічної персони, особливо якщо публічність це твій бізнес.  Мені особисто Емілі Райтажковські, як модель, дуже подобається, але ризикнемо пригадати, що зйомки виднограю відбувались ще у 2013(!!!) році. На той момент Емілі не розповідала, привселюдно, цю історію. Мабуть не було потреби. Робін...так Робін дозволив собі зайвого, хоча і сам кліп(виднограй) далекий від скромності. В деяких кадрах сама Емілі з'являється майже оголеною, якщо "одягом" вважати власні руки моделі, які прикривають її красиві груди та міні-трусики тілесного кольору, що створюють миттєву ілюзію - Емілі гола. Варто додати і те, що Райтажковські яскрава Квіточка, яка активно експлуатує свої принади і робить це доволі сміливо. Можливо це і спонукало Робіна ризикнути обійняти таке бажане тіло. Власне, він більше нічного собі і не дозволив... 

І ще одне цікаве інофрмаційне "співпадіння". 11 березня 2015 року суд присяжних в США ухвалив, що автори пісні «Blurred Lines» скопіювали композицію американського соул-співака Марвіна Гея. Експерти прийшли до висновку, що деякі інструментальні партії «Blurred Lines» майже повністю повторюють партії пісні «Got To Give It Up». Родині покійного Марвіна Гея присудили 7,3 млн доларів в якості компенсації. 

А признання Емілі мені нагадує іншу історію, в якій вже саму американську модель і актрису Емілі Райтажковські звинуватили в тому, що вона годує грудьми тримісячного сина і при цьому п’є вино. Ці моралізаторські вибрики нічого крім роздратування у мене не викликають. Автори цих звинувачень мабуть не знають інший цікавий факт, що невеличка кількість вина, яку може дозволити собі випити жінка, що годує грудьми, не впливають на якість молока та дитину, це по-перше. А по-друге - дитина у такому випадку краще засинає і краще спить, що важливо у випадку дитячої гіперактивності.

Отже дозволю собі не тільки ще раз переглянути цей відомий виднограй і помилуватись деякими обраними світлинами Emily Ratajkowski(Емілі Райтажковські)







































Немає коментарів:

Дописати коментар