пʼятниця, 10 червня 2022 р.

Справжнє Сафарі Candice Boucher(Кандіс Буче). Квіткова Абетка - С.

Сафа́рі (суахілі safari – подорож) – початкове значення, це мисливські подорожі Східною Африкою(Саванною). Пізніше поняття сафарі стало застосовуватися й інших частинах Африки та світу і на фоні негативного ставлення до винищення тваринного світу, значення слова також змінилось.Сьогодні слово «сафарі» найчастіше означає цілком мирні та порівняно недорогі екскурсії в дику природу, на яких фотографують звірів. У деяких країнах розвинулася ціла індустрія сафарі із досвідченими провідниками.

Для Квітника найпривабливішими та найзмістовнішими є мандрівки, у яких обов'язково присутній елемент еротичної свободи та самовираження. Це природньо, це наповнює будь-яку мандрівку особистими спогадами і це власне і є ЛЮБОВ. 

Південно-африканська Квіточка-Красуня Candice Boucher(Кандіс Буче) яскраво демонструє саме таке наше бачення сафарі.  Фотосесія для Playboy проходила в Кенії і мала назву Undressed in Africa «Роздягнута(Без Одягу) в Африці». Як на мій спокушений погляд, це одна з найкращих тематичних серій світлин від часопису. Кандіс пізніше спіпрацювала з іншими відомими гламурними виданнями, навіть мала проби у кіно, а нині, як повідомляють деякі джерела, живе з чоловіком та дітьми у Нью-Йорку. Про себе у Твіттері пише - Lover of life, passionately curious, proudly SOUTH AFRICAN...















































https://twitter.com/candyboucher

https://www.instagram.com/candiceboucher/

https://m.facebook.com/Candice-Boucher-380330142072465/

Немає коментарів:

Дописати коментар