вівторок, 9 серпня 2022 р.

9 серпня - Всесвітній день книголюбів.

Читання книг - чудове хобі. До того ж дуже корисне. Роботодавці люблять знаходити його в резюме потенційних співробітників. Адже відомо, що читання є процесом освітнім, інформативним і розслаблюючим. Воно робить нас розумнішими і щасливішими людьми.

День любителів книг дуже приємно відзначати. Просто візьміть цікаву книгу, знайдіть тихе, затишне місце і зазирніть під обкладинку... Читання і для сьогоднішнього, вкрай візуалізованого, інформаційного простору, є чи не найбільш фантазійним, оскільки не нав'язує визначених образів, а дозволяє створювати щось своє та дуже особисте.

Не знаю як ви, але свій перший корисний еротичний досвід я почерпнув з читання. Це був саміздат, а правильніше, стос листків формату А4 з перекладеним, з якогось англомовного чи німецького видання, текстом. На відміну від коротеньких еротичніих епізодів в книжках різних авторів, які крім розбурханої фантазії більше нічого пубертатному юнакові не давали, цей текст шляхетно та дуже аргументовано вводив мене в майбутнє еротичне життя. Ці поради настільки вмявились корисними, що моя перша коханка сприйняла мене як "досвідченого". Дякую Книго!

































Немає коментарів:

Дописати коментар