вівторок, 25 жовтня 2022 р.

Власник бренду Playboy закриває журнал в Україні після 17 років

 

ОфіційноАмериканська компанія Playboy Enterprises закриває українську версію журналу "Playboy" з 1 січня 2023. Про це заявив у своєму Фейсбуці співвласник офісу в Україні Олександр Шевченко.

Неофіційно - по-перше: в Україні ніколи не існувало УКРАЇНСЬКОГО(тобто україномовної версії журналу Playboy) журналу, це була колоніальна версія російського видання; 

- по-друге: юридично журнал також не був самостійним, а належав ТД "Бурда" в Москві. 

Олександр Шевченко, про яку українську версію ви говорите?

Офіційно

- З 1.01.2023 "Playboy. Україна" припинить своє існування. Рішення центрального офісу. Причини ніхто не пояснив. Говорити погано про партнерів не в моїх правилах. З РФ Playboy не втік. З України пішов. Усі фінансові зобов'язання з нашого боку виконані на 100%, – написав Шевченко.

Видання заснуав Х'ю Гефнер у 1953 році. Псевдо-українська версія американського чоловічого лайф-стайлу "Playboу" видається з 2005 року. До 2021 року журнал видався російською мовою. Головний редактор - Влад Іваненко. 

Неофіційно -  запізно вирішили стати українськими. Потрібно було дума-ТИ і бути українцями а не хохлами. Я вже мовчу стосовно того, що мені довелось почути від дівчат, які чи співпрацювали з колоніальним українським виданням, чи обговорювали можливу співпрацю. Висновок - ДОБРЕ ЩО ВАС ЗАКРИЛИ. Сподіваюсь нова версія буде значно краща.







https://kp.ua/ua/culture/a655857-playboy-pripinjaje-vikhid-v-ukrajini

Немає коментарів:

Дописати коментар