середа, 5 липня 2023 р.

З Днем Народження USA! Честь.

 

Московити ніколи не були вдячним народом. НІКОЛИ. Їх "дружні" пристрасті не більше ніж ситуативний пук. Вони нікого не поважають і їхня вимога, аби всі поважали їх спирається тільки на одне поняття - БОЯТИСЬ. Московитів повинні боятись. На їхню думку це і є повага. Цим все сказано....
Індустріалізація СССР (сов'єтської московської імперії) 30-их років 20-го сторіччя побудована американськими компаніями, інженерами, спеціалістами і сов'єтським рабським "трудом". Перемога у Другій Світовій війні була досягнута "сов'єтським союзом" завдяки потужному лендлізу(допомозі) від,передусім, США, однак... США і американці залишаються "піндосами" і головними ворогами московитів, після найголовнішого ворога - українців. Ненависть до українців(а не русифікованих "малоросів") у крові московита. Хоча... і до "малоросів" вони ставлять зі зневагою.


Тому з особливою подякою хочу звернутись до усього американського Народу за їх стійку підтримку України у нашій Вітчизняній війні проти московитського агресора. Без Вас нам би було дуже тяжко. Московити приклали багато зусиль, аби нас роззброїти, а нині ниють і скавчать, що у них не виходить знищити нашу Державу і винні у цьому хто? ПРАВИЛЬНО - американці:))))) Свою нікчемність московитам визнати складно.

З Днем Народження USA! Честь.






























































Немає коментарів:

Дописати коментар