понеділок, 22 січня 2024 р.

10 Квіточок Року 2023 за версією читачів Квітника.

 



Каюсь. Що ми з вами не зробили на прикінці минулого року??? Правильно - не визначили "десятку" тих Квіточок, що привабили найбільше вашої уваги. Виправляю помилку. На противагу року минулому починаємо з 10-ої позиції. Хм...якось цікаво звучить...10-та позиція 😉😉😉

10. Ірина Парубоча

Ця українська Квіточка потрапила на ці сторінки з Твіттера(Х). Пізніше виявилось, що вона є музою для фотографа Павла Парубочого. Вочевидь її Чоловік. Скоро ви познайомитесь з його роботами.






10. Liza Hunswot

Цього разу у нас дві подвійні позиції, оскільки ці Квіточки набрали однакову кількість ваших переглядів. Нагадаю, що Liza Hunswot несправжня. Вона згенерована (ШІ)штучним інтелектом.







9 Gabriella Toth(Габріела Тот)

Угорська Квіточка Gabriella Toth(Габріела Тот) проілюструвала нам популярну українську пісню "Всюди буйно квітне черемшина"






8. Інна Мікітась

Наша давня улюблениця українка Інна Мікітась кожен рік продовжує залишатись серед найкращих, проте поступово втрачає позиції...






8. Bryona Ashly

Разом з нашою Інноюна 8-ій сходинці опинилась Pet Of Month від часопису Penthouse Бріона Ешлі






7. Aubrey Lovelace (Обрі Лавлейс)

Цікаво, що наступну позицію вашого рейтингу інтересів зайняла ще одна Pet Of Month від часопису Penthouse Обрі Лавлейс. Ось вона...






6. Pamela MLaveux

Ім'я цієї Квіточки взагалі було б вам невідомо, якби ми її випадково не побачили, знову ж таки у Твіттері(Х). Нам кинулось в очі, з якою завзятістю та енергією Памела намагається досягти успіху у якості еротичної моделі. Тому ми вирішили приділити їй увагу і завдяки вашим переглядам вона опинилась у шостій позиції...






5. Putri Cinta

Це минулорічний вибір редакції. Нам ця індонезійська Квіточка ДУЖЕ подобається. Можливо хотілося б, аби вона зайняла вищу сходинку, проте і почесне 5-те місце вашої уваги також добре.






4. Камінська Катерина(Kaminska Kateryna)

Серед найпопулярніших Квіточок минулого року п'ять українок. Це половина нашого переліку. І це приємно. Власне перша ідея Квітника мала спиратись саме на українську красу, але важко не помічати і того, що відбувається навколо.






3. Анастасія Михайлова

Згадавши про українську складову нашого минулорічного рейтингу. я забувся акцентувати увагу на тому, що у п'ятірці лідерів три українки. Відома серед митців модель та фотограф Анастасія Михайлова одна з них.






2. CJ SPARXX

Форемна американська  бікіні-модель CJ SPARXX стверджує що її пристрасність з одного боку і прагматичність з іншого визначаються тим, що вона наполовину мексиканка, а на іншу половину німкеня. Повіримо цій красуні, яка успішно реалізує себе у модельному бізнесі і потрапила на сторінки Playboy у якості Playmate.






1. Люба Шумейко

Минулорічним лідером ваших думок стала українська Квіточка Люба Шумейко. Люба нині дружина відомого в еротичній індустрії фото та відео Пітера Хегре. Мають спільних дітей. Активно веде своє сторінку в Інсті, проте нових публічних фотосесій не робить. 8 квітня цього року Любі виповниться 42 роки і це не зважає їй залишатись чарівною.












Немає коментарів:

Дописати коментар