пʼятницю, 12 квітня 2013 р.

"Рок - Булава".

Абсолютно природнім є те, що в Україні рок-фестивалі ростуть як гриби після дощу. І подібно до грибів, вони з'являються, розвиваються, живуть і... в залежності від подальших умов демострують ознаки своєї присутності. І це добре. Різні форми і формати, стилі та смаки врешті решт визначають те що цікаво сьогодні українцю. Бо саме ми з Вами голосуємо своєю цікавістю до запропонованих проектів.
"Рок-Булава" на загальному фоні виглядає молодо, агресивно та перспективно. Слоган фестивалю говорить за себе - "Вдаримо булавою по попсі", що з одного боку вказує напрямок головного удару, а с другого одразу місце по якому буде нанесено цей удар. Як на мене то... гуманно. Травми м'яких тканин зазвичай не летальні, проте ефективні.

Особливою ознакою та метою фестивалю є бажання знаходити нові талановиті імена і при можливості підтримати їх. Можливо саме ця концептуальна ідея прийшлася до смаку рок-виконавцям, які на цьогорічний фестиваль прислали вже більше 320(!!!) заявок на участь. Тому фестиваль підріс з коротеньких шортиків і планує 7 червня цього року влаштувати своє музичне свято у, відомій своєю відкритістю до нового, Вінниці.
Вінниця - концерт зал "Райдуга"
Саме тут фестиваль "Рок-Булава" розташується у найбільшому концертному залі міста "Райдуга" (даруйте - "веселка"). З одного боку таким чином збережеться формат "open-air"(концертний зал працює тільки у теплу пору), а з другого убезпечить своїх прихильників від кліматичних негараздів. А убезпечувати буде кого - "Райдуга-Веселка" в стані прийняти до 4000 "гарячих" хлопців та дівчат.

"Рок-Булава" заявляє про свій міжнародний статус і тому головним хедлайнером фестивалю виступає "Ляпіс Трубєцкой"(Білорусь), який з певного часу став нев'їздним у рідну країну.

Крім нього серед досить вже гучних імен варто відзначити команду з Молдови - CHE-MD. Рекомендую послухати їх трек "Напиши", який вони записали у трьох національно-колоритних звучаннях - молдовському, українському та російському.








Туман Кальмана - Казахстан

Нове яскраве ім'я в азійському рок-н-ролі гурт з Казахстану "Туман Кальмана"














Ренесанс - Україна




Українські нові відомі імена будуть представлені гуртом "Ренесанс", що впевнено паше святково-етнічну ниву, яку вже розробяє "бронюковський" ТІК. Чого тільки варта їх "програмна" - "Пісня Про Пиво"!







Цікавою, як на мене є команда "Тартіла" з талановитою Юлєнькою Горюновою за вокалістку. До речі, Юля 14 квітня спробує свої сили на талант-шоу "Голос Країни". Не впевнений, що воно їй потрібно, проте це її справа. Будемо вболівати.
Тартіла - Україна
Юля Горюнова(Тартіла)

...І з нетерпінням чекати Вас 7 червня на фестивалі "Рок-Булава" у Вінниці. Можете приїзджати зі своєю...м-м-м, булавою, зрозуміло.

 http://rockbulava.com/
Почути учасників фестивалю можливо на "Радіо Такт" - radiotakt.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар