середу, 12 червня 2013 р.

Літакомобіль. Відчуй себе Фантомасом!

Американська компанія Terrafugia вперто продовжує шукати свого споживача, що має бажання подібно до кіношних супер-героїв чи супер-злодіїв минулого та сьогодення і їхати і літати.
До уваги зацікавених осіб вже було представлено модель Transition, і вона подібно до автівки міфічного Фантомаса просто з траси несе Вас у небо...

...але як і для кіно-прототипа їй потрібно місце для злету як літаку. І якщо ми спробуєм віднести це до недоліків, для таких критиків Terrafugia підготувала свіже рішення.
 Гелікоптеро-мобіль! Йому, як бачите на світлині, потрібно обмежене місце для злету, але разом з тим це диво за любо-дорого мчить по звичайній дорозі своїх чотирьох пасажирів.
 За легендою компанія Terrafugia була заснована випускниками Масачусетського університета які з самого початку ухопились за ідею літаючих автомобілів. І потрібно відзначити, що їх літакомобіль Transition впевнено рухається до комерцелізації і найближчим часом має отримати всю необхідну сертифікацію як агрегат, що їздить і літає. Зрозуміло, бо до цього часу не було стандартів, правил та закріплених законодавчо прав та обов'язків руху подібних транспортних засобів. Ось де тепер "даїшники" будуть ховатись? За хмаринкою?

Немає коментарів:

Дописати коментар