четвер, 20 червня 2013 р.

Анархо-Кабаре Антіна Мухарського.

"Не змінюються тільки дурні". Почувши одного разу ці слова, я певний час розмірковував над сутністю почутого. Турбувало. Перше, що прийшло на розум - ось яке чудове виправдання зради... наприклад. А потім подумав і прийшов до висновку, що зрада... вона зрадоюі залишається. У неї свої особисті мотиви і наслідки. А кожен з нас протягом свого життя стикається з великою кількістю ситуацій, що інколи докорінно змінюють наші уявлення про ті чи інші речі і дійсно потрібно бути "дурнем", щоб залишатись не стільки вірним собі, скільки впертим болваном. Тому коли сьогодні я бачу і чую саркастичні усмішки на адресу Антіна Мухарського, мовляв у "минулому житті він був АНТОНОМ" мені хочеться порадити цим людям обережно обернутись і зазирнути у своє минуле. Вам там все подобається?

А поки... Літературна Країна Мрій не перестає готувати нові цікаві формати для гостей літературного фестивалю на Співочому полі.
Цього року організатори взялися за справжнісінький телепорт! Телепортуватися із студії на  Літературну сцену Країни Мрій будуть улюблені телевізійні програми!

 Телеканал ТВі у рамках Країни Мрій проведе виїзну сесію свого новоспеченого мистецько-просвітницького шоу – анархо-кабаре «Зелена лампа», автором і ведучим якого є відомий актор і музикант Антін Мухарський.


«Зелена лампа» – авторське шоу Антіна Мухарського, яке стартувало у неділю, 16 червня.  Анархічне шоу народилося всупереч усім телепроектам, у яких пропонували брати участь Антіну, але він не мав бажання бути «розмовляючою головою», яка ретранслює чужі думки, установки та сценарії».
.
Відомий шоумен упевнений, що «Зелена лампа» буде цікавою інтелігентним людям, котрі «втомилися від «розважалівки»: талант-шоу, шоу-холостяків, кулінарно-спіритично-дебілістичних шоу, рагульських серіалів, котрі втомилися від  «бикування» світських левів і левиць, усього того «зоопарку», який хизується своїми статками на тлі зубожілої напівзруйнованої країни».
.
Героєм кожної програми є цікава відома особистість, яка формує культурний ландшафт України. Це – художники, письменники, режисери, журналісти та люди інших вільних професій. У програмі є різноманітні рубрики й номери, які допомагають всебічно розкрити особистість гостя і створити його  портрет.
.
Безпрецедентне виїзне засідання телевізійного анархо-кабаре відбудеться 7 липня о 16:00! Залиште пульти від телеящиків вдома і приходьте на мальовниче Співоче поле на «open-air» телешоу «Зелена лампа»!

(за інформацією сайту Братів Капранових - "Друг читача" - http://vsiknygy.net.ua/)
.

Немає коментарів:

Дописати коментар