вівторок, 1 жовтня 2013 р.

"Німфоманка" від Ларса фон Трієра. Чекаємо прем'єри.

Прем'єра «Німфоманки» Ларса фон Трієра наближається, і скандальний режисер продовжує розбурхувати уяву глядача новими уривками з фільму. 
За задумом режисера - «Німфоманка» являє собою безкомпромісну і провокаційну розповідь про жіночу сексуальність. Ларс фон Трієр простежує шлях патологічної німфоманки Джо від її появи на світ до досягнення 50 років. Оповідання ведеться від імені самої Джо і розділене на вісім глав.

 Молоду Джо, грає модель Стейсі Мартін.  
Стейсі Мартін




Роль дорослої Джо, жінки на піку своєї привабливості, належить актрисі Шарлотті Гензбур, яка, на відміну від інших актрис, не втомлюється зніматися у Ларса фон Трієра.






...ось і Шарлотта Гезнбур
Серед відомих імен на знімальному майданчику працює Крістіан Слейтер.
Він у фільмі грає  батька Джо. І враховуючи, що 43-річний актор дещо старше самої Шарлотти Гензбур, швидше за все, його герой буде з'являтися в кадрі з молодою Джо (Стейсі Мартін).  
Крістіан Слейтер
А втім, у випадку з Ларсом фон Трієром, будь які припущення здаються безглуздими. Як розвиватимуться відносини Джо з батьком у фільмі, також стане зрозуміло тільки після оприлюднення картини. 

Наша довідка:
 Крістіан Слейтер, відомий за фільмами «Зламана стріла», «Інтерв'ю з вампіром», «Справжня любов» і «Дике серце». Тричі номінувався на Премію каналу «MTV» у номінації «Найбільш бажаний чоловік» і одного разу став її володарем.
Цікаво:
 У серпні 2013 року Ніколь Кідман повідомила французькому виданню Positif , що збирається виконати невелику роль у новому скандальному проекті Ларса фон Трієра - порнографічній драмі «Німфоманка». Проте,  днями ресурс The Hollywood Reporter повідомив , що зірка « Догвілля » відмовилася від зйомок. За чутками, її відштовхнуло те , що фон Трієр вимагає від акторів по- справжньому займатися сексом перед камерою.
Ніколь Кідман
Зйомки « Німфоманки » , які проходять у Німеччині , стартували в кінці серпня , але ніхто не знає , що відбувається на майданчику. За офіційною інформацією , наданою прокатниками , у всіх відвертих епізодах зірок фільму дублюють порноактери . Про це говорила і продюсер проекту Маріанна Слот. Однак незадовго до початку зйомок Шайа Лабаф (ще один з акторів проекту) розповів телеканалу MTV , що ніяких дублерів на майданчику не буде. Незабаром після цього в інтернеті з'явилися знімки , що відобразили актора в момент жорстокої сварки з подругою , дизайнером Каролін Фо . Багато видань стверджували , що причиною розладу були зобов'язання , які взяв на себе Шайа , погодившись зніматися у « Німфоманці ». Можливо , на відміну від ЛаБафа , Ніколь Кідман не зважилася зайти так далеко? Але у неї могли бути і зовсім інші мотиви для відмови - наприклад , важкий характер Ларса фон Трієра , до якого можуть пристосуватися далеко не всі актори. Крім того , вона могла вирішити , що дві скандальних ролі поспіль - це занадто : зовсім скоро в прокат виходить детективний трилер Лі Деніелса « Газетяр » , де Кідман зіграла провінційну красуню, не першої сіжості  , що досить нерозбірлива у стосунках, і взяла участь у дуже відвертих сценах.

Наша довідка:
Ларс фон Трієр
 У 2011 році Ларс фон Трієр, який представляв у Каннах картину «Меланхолія», був відсторонений від участі у фестивалі за провокаційні вислови на тему нацизму. Але перед початком фестивалю у 2013-ому, програмний директор Каннського кіноогляду Тьєррі Фремо пояснив, що статус «персона нон грата» був привласнений фон Трієру не назавжди, і «Німфоманка» цілком могла б увійти в програму цього року, якби була готова до показу.
 Світова прем'єра «Німфоманки» намічена на 25 грудня 2013 року. Цікаво, що глядачам будуть доступні дві версії картини: скорочена і повна, без цензури.
А поки що, Ларс фон Трієр підігріває інтерес до фільму шляхом чергових скандальних новин, втаємниченості знімального процесу та викладанням на Youtube попередніх промо-трейлерів:
 
 
 «Німфоманка», як і деякі інші фільми фон Трієра, розділена на глави.
 Такий же композиційний прийом використано в картинах «Догвілль» і «Антихрист». У міру наближення прем'єри, яка постійно відкладається і, поки що, намічена на 25 грудня у Копенгагені, до назви кожного епізоду на офіційному сайті «Німфоманки» будуть додаватися кадри з фільму і короткий опис. Поки що зміст виглядає так:
 

Глава 1.Пропащий шахрай / The Complete Angler
Глава 2 Жером / Jerome
Глава 3. Місіс Х. / Ms H.
Глава 4. Божевілля / Delirium
Глава 5. Маленька школа гри на органі / The Little Organ School
Глава 6. Східна і західна церква (Silent Duck) / The Eastern & Western Church (The Silent Duck)
Глава 7. Дзеркало / The Mirror
Глава 8. Рушниця / The Gun

 Отже - ще трішечки терпіння.

Джерело:
http://filmpro.ru/journal/themes/17150525

Немає коментарів:

Дописати коментар