середу, 23 жовтня 2013 р.

Не поспішай перехожий, ми тебе почекаємо. Календар трунарів Lindner на 2014 рік.

Трунарна фірма Lindner з Польщі, вже п'ятий рік поспіль креативо підходить до реклами своїх виробів. Поєднання еротики з думками про вічне має створити позитивний імідж компанії і налаштувати споживачів на світлі перспективи. Крім нових світлин рекламного календаря на 2014 рік, пропонуємо преглянути ретроспективу того, що вже було зроблено.


Збережено мову оригіналу: "Piąta edycja kalendarza Lindner to wielki powrót do natury, wyrażony w doskonałej harmonii między trumnami Lindner a żywym drewnem, błękitem morza, czerwonymi kwiatami, zielonymi polami oraz pięknem kobiecego ciała." - "П'яте видання календаря Lindner це прекрасне повернення назад до природи, виражене у повній гармонії між трунами Lindner і живими деревами, синім морем, червоними квітами, зеленими полями і красою жіночого тіла."







 А тепер обіцяна ретроспектива по роках...

2010 - тоді і почалося...















2011 - нова сюжетна лінія "Ретро"














 2012 - оптимістичний бодіарт

 Trzecia edycja kalendarza to przede wszystkim symetria i czysta forma. Fantazyjnie pomalowane ciała pięknych modelek oraz różnobarwne trumny nawiązywały nie tylko do piłkarskiego święta – Euro 2012, ale także do 12 krajów, do których firma Lindner eksportuje swoje trumny. - Третє видання календаря це в першу чергу симетрія в чистому вигляді. Фантазійно розмальовані тіла красивих моделей і різно-кольорових трун посилають не тільки до свята футболу - Євро-2012, а й до 12 країн, куди компанія Lindner експортує свої труни.













2013 

Czwarta edycja kalendarza Lindner to wizja z pogranicza jawy i snu, inspirowana malarstwem surrealistycznym. W tym fantastycznym świecie trumny idą do nieba i dotykając kosmosu udowadniają, że nie istnieją granice naszej wyobraźni.- "Четверте видання календаря Lindner це бачення межі між реальністю і мрією, натхненне сюрреалістичним живописом. У цьому фантастичному світі труни, що потраляють у рай і торкаються  космосу доводять, що не існує ніяких обмежень на нашої уяви."












Поцікавився на - http://www.kalendarzlindner.pl/edycje

Немає коментарів:

Дописати коментар