понеділок, 7 жовтня 2013 р.

Скарлетт Йоганссон в американському Esquire.

У єврейських жінок є одна дивовижна риса. Вірніше дві полярні. Вони - чи надзвичайно привабливі, чи так само жахливі. Але всі мають якусь наприродню чуттєвість. Скарлетт Йоганссон не виключення. Вона народилася у змішаній дансько-єврейській родині. Її батько Карстен Йоганссон датчанин, а мама Мелані Слоун походить з американської єврейської родини. Сьогодні вже не настільки важливо, що, скоріш за все, саме жидівське коріння "проштовхнуло" її в американський кінематограф... Важливо інше. Це той випадок, коли сексапільна, нині 29-річна, дівчина до своїх принад, є дійсно талановитою актрисою. Згадаємо, що одну з перших своїх нагород вона отримала за чудовий фільм "Труднощі перекладу" (реж. Софія Копола). Пізніше були і більш "дешеві" ролі, але успішна гра у фільмах Вуді Алена, чи не є ознакою якості? Поєднання дорослої іронії і жіночої привабливості - суміш здатна запалити. Не дивно, що у своєму черговому жовтневому накладі часопис Esquire знову приділив їй увагу.

.
 
Чому знову? Бо Скарлетт Йоганссон вже не перший раз відвідує сторінки цього популярного видання. У цьому пості ви не тільки зможете ознайомитись з новими світлинами Скарлетт. Бонусом ви отримали можливість зазирнути у відносно недалекий 2006 рік та спробувати дізнатись про особистість актриси за допомогою рубрики Esquire - "Правила Життя".





                                         "Правила Життя"

 Я не люблю думати над відповідями , тому люблю , коли мені ставлять прості запитання. 

У вісімнадцять років я вже грала 25-річну - так вже вийшло , що в мене не було справжнього дитинства . Але я не засмучуюсь . Надолужу при нагоді. 

Моє покоління - лайнове покоління . На чому ми росли? Мерзенна жуйка , поп- групи з солодкоголосих хлопчаків і жахливі гібриди репу і металу. 

Я завжди обожнювала Френка Сінатру . Його голос - це злиток золота , оксамитовий торт. 

Здорово раптом взяти й закохатися в когось. Відразу відчуваєш , що все ще живеш. 

У мене ніколи не було сексу в ліфті з Бенісіо Дель Торо. Це просто жарт , який я необережно видала одному тупому журналістові. Дослівно я сказала наступне : «Я зараз відчуваю себе так , ніби займалася з Бенісіо Дель Торо сексом в ліфті ». Вони потім прибрали всі ці « відчуваю » і « ніби » , і тепер , мені здається , я до смерті буду відповідати на питання , чи було у мене щось з Бенісіо в ліфті. 

Головний плюс заміжжя : ти дізнаєшся про себе щось , чого ніколи не знала. 

Коли мені виповнився 21 рік , брат запропонував відсвяткувати це в стрип -клубі. Природно , коли ми прийшли туди , хтось замовив для мене персональний танець. Це було жахливо , бо дівчина , яка танцювала для мене , була така худа , що її куприк - або якась інша кістка - залишила на мені купу синців . 

Це дуже дивне питання - що б я робила зі своїм клоном . Він став би ще одним моїм другом , з яким я могла б ходити в кіно. 

Якщо я і можу піти в кіно , то тільки в костюмі , при краватці і з вусами , як у Ерола Флінна (знаменитий голлівудський актор середини XX століття. - Esquire ) . 

Навіть якщо супергерої і пітніють , вони не пахнуть. Але я ніколи не любила супергероїв. Мутанти - ось хто мені подобається.

 Сподіваюся , рано чи пізно з мене зроблять комп'ютерну гру. Це краще , ніж кіно. У комп'ютерних іграх не видно целюліту.

 Не люблю істи одна , хіба що при ввімкнутому телевізорі. 

Пам'ятаю , одного разу я їхала по Лос-Анджелесу , дивилася по сторонах і раптом побачила величезний рекламний щит , на якому була я. Що я зробила? Вдарила по гальмах . А що ще робити , коли бачиш свої цицьки розміром з бронтозавра .

 Я дуже люблю хліб. Не стала б акторкою - пішла б працювати в пекарню.
 Рецепт краси я успадкувала у матері : пий багато води , ніколи не вставай по будильнику і ніколи не кури . 

Брудна блондинка - це мій натуральний колір. А ось мій батько - він же датчанин - справжній блондин . Одного разу я навіть попросила у нього локон і пішла з ним в салон. Зробіть , кажу , мені такий же колір.

 Я, знаєте , завжди намагалася бути непомітною в натовпі. А всі навколо говорили : дивіться он на ту дівку - в перуці , з вусами і в чорних окулярах. 

Я ніколи не питаю себе , наскільки сексуально я виглядаю. Мене хвилює, чи не виглядаю я божевільною . 

Вихід на червоний килим - це спітнілі долоні , пересохле рот , прискорене серцебиття і загальний стан неконтрольованої паніки. 

Неможливо підготувати себе до популярності. Я досі не знаю , що робити , коли я купую піцу , а мене в цей момент фотографують півдюжини чоловік. 

Бути зіркою в моєму розумінні - це отримувати столик у хорошому ресторані в обхід черги. 

Знаєте , в чому відмінність зоряного весілля від весілля звичайної пари? Зазвичай всі думають: добре б на весіллі було побільше людей з фотоапаратами. А ми думаємо тільки про те , як викинути таких людей геть. 

Я хочу у всьому вірити тим , з ким я спілкуюся , і припинити раз і назавжди спілкуватися з тими , кому вірю не повністю або не вірю взагалі. 

В ідеальному світі всі нові знайомства я б починала з того , що говорила б : «До біса всі ці важливі балачки . Можна я одразу загляну вам у душу ? » 

У мене немає ні Фейсбуку , ні Твіттера. Чим менше я засмічую світ безглуздою інформацією , тим більш щасливою дівчиною я стаю . 

Як же це добре , що мені вже не двадцять і не дев'ятнадцять. Тому що двадцять і дев'ятнадцять - це час неймовірної невизначеності. 

Якщо у твоєму житті затишшя і ти не знаєш , що робити , - чекай . Але не чекай занадто довго , а якщо чекаєш надто довго - роби що-небудь . 

Щастя - це коли тобі є куди направити своє безумство . 

Я все ще не придумала , чим себе займати в ті моменти , коли нічого не роблю.

 Більше всього на світі я хочу зіграти некрасиву жінку. 

Люди постійно плутають це - з'явитися на екрані голою і знятися в порно . 

Всі кажуть: глядач вирішує все. Але глядач , насправді , не вирішує нічого . Глядач просто бере те , що йому дають. 

Гарний сценарій не повинен бути більше 75 сторінок. 

Знаєте, в чому унікальність Вуді Аллена ? Немає ніякої різниці між Вуді - режисером і Вуді - людиною.

 Я хочу працювати , працювати і працювати , а ще бути з людьми , з якими хочу . Більше мені нічого й не треба. 

Я не хочу бути нічиєю музою . 

Я завжди чекала від себе більшого.

А тепер обіцяне - 
Фотографії Скарлетт Йоганссон від Шеріл Нілдс для журналу Esquire 2006 рік





















Немає коментарів:

Дописати коментар