вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Патріотичний пін-ап. Святослав Пащук.

Наші хлопці на Східному фронті, перш за все ЧОЛОВІКИ, а вже потім СОЛДАТИ. Жіноче тепло та увага набувають на війні просто сакрального значення. Українки не тільки найкрасивіші, але й найчарівніші у світі. Декому не подобається, що за ініціативою нашої улюбленої моделі Інни Мікітась, вона та інші дівчата-фотомоделі(фото-актриси) пропонують купити свої найкращі світлини тим, хто хоче і може це зробити, а зароблені кошти витрачають на допомогу армії. Оці "дехто", з гидливістю, розмірковують про принципи якоїсь викривленої моралі, допоки наші дівчата просто роблять добру справу. Митець Святослав Пащук пішов іншим шляхом - ПІН-АП!

Ще за часів Другої світової війни в особистих речах американських солдат можна було побачити друковані постери, плакати та навіть журнали з пікантними малюнками у стилі пін-ап. І якщо хтось думає, що радянські солдати, при нагоді нехтували подібними зображеннями, той помиляється. Я добре пам'ятаю, як у таємній папці свого дядька Сашка, ветерана Другої світової, довелося побачити німецькі репродукції невідомих мені авторів пензля. На одній з них вусаті та кремезні чоловіки крадуть оголену Європу, а на іншій...оголену Клеопатру, що сидить на троні, ось-ось вкусить отруйна змія...
Проте ці малюнки були класичними і виглядали справжніми творами мистецтва. Зрозуміло. За американський пін-ап, який не був доступним радянському солдату, можна було отримати серйозні неприємності.

Сьогодні час інший. Святослав Пащук автор цих постерів переконує, що "сепаратизм шкідливий для вашого здоров'я" і закликає придбати малюнки із звабливо оголеними дівчатами у камуфляжі для підтримки української армії.
Постери уже встигли побувати на передовій і українські військові дякують творцеві за оголених красунь. Дехто із бійців, навіть не знає, хто автор серії плакатів, але передають митцю великий респект. Вояки зізнаються, що останній раз так збирали картинки хіба що у 1998 році під час чемпіонату світу із футболу.

                  Патріотичний пін-ап. Святослав Пащук.








 Джерело - http://tsn.ua/ukrayina/sered-ukrayinskih-viyskovih-vse-bilshoyi-populyarnoyi-nabuvaye-patriotichniy-pin-ap-388445.html;
 - https://www.facebook.com/sviatoslav.pashchuk.

Немає коментарів:

Дописати коментар