пʼятницю, 17 квітня 2015 р.

Коли є ще порох у порохівницях!

Ця історія трапилася в місті Тарі, Австралія. Троє наркоманів, які вже довго тероризували цей район, залізли в дім 78-річного Рега Флінна.
Грабіжники і не здогадувалися, що поважний дідусь був свого часу місцевим чемпіоном з тент-боксингу, на прізвисько «Слім»...

 Приблизно о десятій годині вечора сусіди Сліма почули якийсь шепіт і ляск від зламаної двері. Потім у будинку погасло світло, і старий гукнув: «Потанцюємо, красунчик».
Те, що відбувалося далі, сусіди змалювали, як початок Третьої світової. Вони чули лише звуки ударів, падінь та крики всередині його помешкання.

«На вигляд він добрий дідусь, але насправді Флінн той ще псих», – заявив один із сусідів.
Бійка тривала півтори години, поки не приїхали поліцейські, які і знайшли трьох закривавлених підлітків, котрі лежали на галявині без свідомості.
Коли поліцейські запитали Сліма, що трапилося, він відповів так: «Я дивився телик, якраз показували« Колесо фортуни». Я почув чиїсь кроки, і хтось почав підніматися по сходинках до моїх вхідних дверей. Але я їх, мабуть, чимось налякав, бо всі троє раптом втратили свідомість і впали вниз».


Сусіди підтримали Сліма: «Коли я побачив їх на траві, то поплескав Сліма по плечу. Тепер вони не такі круті, якими були раніше».
Слиму загрожує звинувачення у надмірному застосуванні сили, але поки трійця ще не зробила жодних заяв.





Ось наш Герой - Рег Флінн...


Наша довідка: Що таке "ТЕНТ-БОКСИНГ" ?

 Тент-боксинг бере свій початок наприкінці XIX століття. У дослівному перекладі означає «бокс в наметі». В ті відносно давні часи трупи, що складались з професійних боксерів і борців, подорожували по невеликих містах і задвірках країни, де брали участь у карнавалах і ярмарках. Ближче до суті... тент-боксинг являв собою атракціон для сміливців, де будь-який бажаючий міг помірятися силами з професійним бійцем трупи, здобувши при цьому славу і, само собою, грошовий приз. Організатори встановлювали закритий великий намет, видавали бажаючим дві пари рукавичок... і в бій.
Тент-боксинг з'явився в Англії і на сьогоднішній день заборонений в США і зустрічається в Австралійської глибинці. Це, мабуть, єдине місце, де тент-боксинг має можливість існувати. Найвідомішими є трупи створені Роєм Беллом (Roy Bell) і Джиммі Шерманом (Jimmy Sharman).
Нині існуючі трупи тент-боксингу належать нащадкам власників труп, які з'явилися ще на початку XX століття. Так трупа Роя Белла, створена в 1924 році, зараз подорожує по Куїнсленду (північна частина Австралії) разом зі своїм керівником Майклом Караітіані, за сумісництвом онуком Роя Белла. А єдиною трупою, що мандрує поза Куїнслендом на території Нового Південного Уельсу і Тасманії, є боксерська трупа ОУБР Ріббонса молодшого, шоумена в 6-ти поколіннях.



Джерело -  http://zbroya.info/uk/blog/5718_narkomani-vderlisia-v-budinok-ne-togo-didusia/;
http://vk.com/wall-14495603_6479



 

Немає коментарів:

Дописати коментар