пʼятницю, 14 серпня 2015 р.

Квіти вміють говорити. П'ять порад від свого досвіду. Наша Топ - Квіточка Інна Мікітась.






Інна Микитась - модель, актриса, спортсменка і громадський діяч, життя якої - це постійний рух. Для наших чудових співвітчизниць дівчина розповіла, які секрети краси приховані в її дівочому багажі. А для наших чоловіків читачів чергова порція краси від Інни.










На вулиці літо, а значить саме час показати себе у всій красі. Місто рясніє довгими ногами, шикарним волоссям, яскравими літніми сукнями і прекрасними жіночими усмішками, але на жаль не всі дівчата вміють правильно підібрати образ і яскраво піднести свої плюси. Що ж потрібно зробити для того, що б перехожі дивилися вслід, а близькі не переставали дивуватися Вашій чарівності.


 "Не соромтеся показати себе: шорти, підбори, декольте і короткі спідниці - якраз те, що необхідно будь-якій дівчині влітку. Все звичайно має бути в міру, збалансовано і правильно підібране. Приділіть увагу своєму волоссю: любіть його, доглядайте, підфарбовуйте, якщо це необхідно. Доглянуте волосся - яскравий символ здоров'я дівчини "- радить Інна Микитась.



 "Важливо не забувати про те, що влітку має бути присутнім загар і обов'язково гладкі ніжки. Приділяйте собі коханій більше часу, любіть себе! Не обов'язково кожен день" марафет ", але легкий літній макіяж і посмішка на обличчі - запорука успіху! Також не завадить свіжий аромат, наприклад квітковий - він як ніхто інший передає літній настрій і підкреслює жіночність "- додає Інна.





 "Зробіть собі подарунок. Розкрийте в собі жіночність, це важливо. Наприклад, фотосесія в стилі" ню "на пляжі - не тільки може підняти самооцінку, але і підкорить серця близьких Вам людей і коханого чоловіка" - розповідає модель.





  
 "І одна з найважливіших порад: не забувайте про своє здоров'я. Фізичні навантаження, здорове харчування і сон - запорука гарного самопочуття і відмінного зовнішнього вигляду. У мене є власна спортивна методика, за допомогою якої фігура завжди буде на висоті: перше - це присідання з гантелей в 8 кг на одну ногу - по 8 разів, потім по 3 рази - 8 присідань на цю ж ногу без гантелі, потім поміняли ногу. наступне - 3 хв з 2 кг гантелями (глибокі присідання), потім - підйом ноги 8 разів назад і стільки ж в бік, можна більше. Потім підйом ноги назад і утримування по 2 хв на кожну, точно так само - в бік. " - Поділилася Інна Микитась.




Джерело -  http://www.056.ua/news/924059



Немає коментарів:

Дописати коментар