пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Кінопрем'єри тижня. 17-23 грудня.


Про прем'єру нинішнього тижня ви знаєте і без нашої підказки - це найбільш очікуваний фільм року, «Зоряні війни: Пробудження сили» Джей Джей Абрамса. Оскільки це найбільший реліз цього тижня, інші кінодистриб'ютори не наважилися випускати нічого свого, щоб не залишитися без глядачів. Втім, одна маленька прем'єра є - це хоррор «Агорафобія»...

 1. «Зоряні війни: Пробудження сили» Джей Джей Абрамса

У головних ролях: Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Адам Драйвер, Оскар Айзек, Керрі Фішер, Харрісон Форд, BB8, Чубакка.


 Сьомий епізод культової фантастичної саги «Зоряні війни», яку компанія Дісней вирішила перезапустити у 2012 році. Рік потому стало відомо, що перший новий фільм про пригоди в далекій-далекій галактиці зніме Джей Джей Абрамс - послідовник Стівена Спілберга та фанат оригінальних «Зоряних війн». Сюжет «Пробудження сили» розвивається тридцять років потому після фіналу шостого епізоду, «Повернення джедая». На карті - як і раніше дві протиборчі сили - Опір (продовжує справу Альянс повстанців) і Верховний порядок, що запанував на останках Імперії. Один з лідерів Верховного порядку хоче бути другим Дартом Вейдером, знищити джедаїв, учасників Опору і підтримуючу його Республіку.



Що очікується: Для тих, хто любить «Зоряні війни» і чекає сьому частину, вона стане дійсно чи не найкращим фільмом року. Джей Джей Абрамсу вдалося зробити фільм у стилі старої доброї трилогії Джорджа Лукаса: багато гумору, чарівні персонажі, переконливий лиходій, все дуже точно збалансовано. А тим, хто не дивився попередні фільми саги, буде цікаво з нею познайомитися, але ми б рекомендували перед походом на «Пробудження сили» подивитися хоча б один з фільмів оригінальної трилогії. Тоді ви зрозумієте, що Абрамс зняв справжні «Зоряні війни», з усіма їхніми принадами і недоліками.


 2. «Агорафобія» Лі Саймон
 

У головних ролях: Кессі Сербо, Тоні Тодд, Марія Олсен та інші.

 Що очікується: Мабуть, цьому фільму все одно - подивляться його, чи ні, у нього немає шансів на велику публіку за будь-яких конкурентів - будь то «Зоряні війни» або дрімучий артхаус. У будь-якому випадку, «Агорафобія» - це хоррор про молоду дівчину, яка страждає фобією закритих просторів. Через свою хворобу вона взагалі не може виходити з дому, але в один "прекрасний" день навіть її будинок стає небезпечним місцем.
Що очікується: Надії майже немає - швидше за все, це найжорстокіший треш, погано написаний і поганий зіграний. Але, як це рідко буває, навіть треш може бути хорошим. Але для цього потрібно бути Полом Макгіганом, а в головних ролях повинні бути задіяні головні актори Великобританії. «Агорафобія» цим похвалитися не може.


Джерело -  http://argumentua.com/stati/kinopremery-nedeli-17-23-dekabrya

Немає коментарів:

Дописати коментар