середу, 16 грудня 2015 р.

LIQUI MOLY 2016. African car magic with German oil.

Наші коментарі не потрібні. Все що мало бути у презентації нового, традиційно еротичного, календаря від LIQUI MOLY сказано у їх прес-релізі.

          Африканський магічний автомобіль з Німецькою олією.

Liqui Moly представляє новий еротичний календар - з картинками з Південної АфрикиЖовтень 2015 - Осінь час нових календарів. Знову, німецький фахівець з моторних масел та додатків Liqui Moly видає еротичний календар на 2016 рік. "Наш новий календар поєднує у собі привабливість екзотичних автомобілів з шармом еротичних жінок"-, посміхається менеджер з маркетингу Пітер Бауман. На цей раз фотографії були зняті в Південній Африці.


 Це було зроблено не тільки з естетичних причин. Південна Африка вже давно є одним з найсильніших ринків для Liqui Moly. "Той факт, що фотографії були зняті в Кейптауні і Йоганнесбурзі відображає зростаюче значення нашого експортного бізнесу" -, продовжує міркувати Бауман. Після старих металургійних заводів, показаних у цьому році, у 2016 знову  ми знову захотіли зосередитися на автомобілях, проте на таких автомобілях, яких ви не побачите кожного дня на вулиці. Але не тільки картинки роблять цей календар особливим - сам календар "довгий" з 13-ма ( а не 12-ма) місяцями, починаючи з грудня цього року. Крім того, він включає в себе дві серії фотографій для кожного місяця. Таким чином ми пропонуємо помилувати свої очі 26-ма красунями.


 Наш еротичний календар призначений в першу чергу для проведення семінарів та клієнтів Liqui Moly. Той, хто не отримає його, зможе замовити з магазину Liqui Moly за адресою www.liqui-moly-teamshop.de (відвантаження обмежуються ЄС).
                                                              ОТЖЕ!!!

               LIQUI MOLY 2016. African car magic with German oil.
































Джерела - http://www.liqui-moly.de/liquimoly/web.nsf/id/li_en_pszia3nefg.html

Немає коментарів:

Дописати коментар