пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Playboy. Озираючись у майбутнє.

У час, коли Хью Хефнер створював свій легендарний часопис для чоловіків, це вочевидь був справжній прорив у медіа. Відвертість, сміливість, стиль, естетика та користь, так можна було б охарактеризувати те, що йому вдалось зробити. Зрозуміло, що головна мета - заробити, була досягнута. Рекламодавці стояли у черзі. Пізніше з'явилось багато інших видань, що намагались повторити успіх Playboy. Декому це майже вдалося, але ж вони все одно не були першими...
     Восени минулого року керівництво часопису зробило заяву, у який акцентувало увагу на тому, що з наступного року друковане видання Playboy відмовиться від публікації світлин оголених красунь. Вони вважають, що сьогодні це вже неактуально.  Отже нам залишається дочекатись нового формату популярного видання, а поки помилуватись новими "обличчями" чарівних "Міс". Ми обов'язково познайомимо Вас у найближчий час з "Міс-Січень 2016" Amberleigh West (Амберліх Вест)(див. на фото), та "Міс-Лютий 2016" - Kristy Garett (Крісті Гарет), яка, як стверджується у редакції, є останньою оголеною "міс".
Крім того пропонуємо Вам ретроспективу найкращих дівчат-"плеймейт" минулого року. Таким чином у нас вийшов своєрідний неофіційний "плеймейт-календар" 2015 року.

                       Playboy. Озираючись у майбутнє.
Brittny Ward, Miss January 2015.



Chelsie Aryn, Miss March 2015.

Alexandra Tyler, Miss April 2015.

Brittany Brousseau, Miss May 2015.

Kaylia Cassandra, Miss June 2015.

Kayla Rae Reid, Miss July 2015.

Dominique Jane, Miss August 2015.

Monica Sims, Miss September 2015.

Ana Cheri, Miss October 2015.

Rachel Harris, Miss November 2015.

Eugena Washington, Miss December 2015.
Джерело - http://playmatemansion.tumblr.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар