середу, 15 березня 2017 р.

Сексуальний рейтинг: жіночі трусики, які найбільше подобаються чоловікам.


Почну не з трусиків, а з історії, яку розповіла мені одна чарівна Квіточка. Тільки-но в гардеробі наших пані почали з'являтись комбідреси (інша назва боді). І так сталось, що Вона на побачення вирішила вдягнути саме цей вишуканий елемент гардеробу. Мереживний, шляхетний, сексуальний він тільки підкреслював і без того паморочливі принади пані. А вона і воліла справити враження на обранця. Проте коханець виявився неготовим до сучасних віянь моди і побачення перетворилось на кумедні пошуки способу зняти з пані боді. Кавалер все ніяк не міг здогадатись, де ж знаходиться застібка цього комбідреса. Бо якби він здогадався швидше, побачення набуло б більш пікантного продовження...
З трусиками простіше, проте сучасному чоловікові, який турбується про красу та зручність для своєї подруги варто було б розумітись на "жіночих трусиках". Принаймні для того, щоб не осоромитись зробивши їй такий еротичний подарунок. Панове, повчимось?
  Сучасний ринок наповнений всілякими видами трусиків, однак питання ставиться так: який з типів найбільш імпонує головним поціновувачам жіночих форм, чоловікам? Зрозуміло, що вони не особливо прагнуть їх розглядати, проте правильно підібраний варіант вже здатний звести їх з розуму. Давай дізнаємося, які трусики подобаються хлопцям найбільше!

1. Шортики - 40%
Неможливо! Як виявилося, шортики - лідер опитування! Змушує здивуватися, чи не так? Проте чоловіки зізнаються, що в таких трусиках дівчата відчувають себе впевненіше і комфортніше, а значить - сексуальніше! Крім цього, така форма відмінно підкреслює красу жіночих форм.



2. Стрінги - 34%
Взагалі-то спочатку майже 73% чоловіків заявили, що обожнюють ці трусики, однак статистику зіпсували хлопці, які зізналися, що ... ненавидять прокляті стринги. Все тому, що люблять інтригу, а яка інтрига може бути в подібних трусиках? Загалом, як виявилося, стрінги подобаються не всім.










3. G-стрінги - 13%
Ця білизна для тих чоловіків, які не хочуть ніякої інтриги, а відразу бажають знати всі особливості організму, який постає перед ними в подібних трусиках. І правда, тонкі смужки тканини лише підсилюють ефект від візуального впливу жіночих форм на чоловічі рецептори.











4. Бікіні - 12% 
Бікіні зайняли почесне четверте місце в нашому рейтингу. Більшість чоловіків не змогли пояснити, в чому проблема цих трусиків. Ми вирішили, що вони просто вийшли з моди і поступилися практичності шортиків і відвертості стрінгів. Проте дуже багато дівчат традиційно віддають перевагу бікіні. А чоловіки просто цього не розуміють!







5. Класика («Бабусині труселя») - 1%
На жаль, але такі труси оцінив всього-лише кожен сотий чоловік. І це цілком прогнозований результат - в інстаграмах подібного не побачиш. Занадто закрито, занадто скуто, занадто однозначно. Все-таки чоловіків привчили до того, що доступ до рум'яних сідниць завжди повинен бути відкритий. Проте функціональність цих трусиків оскаржити неможливо.





Можна продовжувати перелік, оскільки крім перераховних груп жіночих трусиків існує багто всяких підгруп та підназв, але мабуть вже і цього достатньо, щоб мати не тільки явлення, а і визначитись з тим, що Вам насправді подобається і ЩО САМЕ ви воліли б бачити (чи знімати) на своїй подрузі.





Немає коментарів:

Дописати коментар