четвер, 23 березня 2017 р.

Світлини Майстра. Юлія Скалозуб - Монохромність.

Юлія Скалозуб
Пройшло вже два(!) роки як ми пропонували Вашій увазі світлини Майстра Юлії Скалозуб (http://kvitenyu.blogspot.com/2015/03/blog-post.html#links). Час плине швидко. Нині, з її сторінок у соц.мережах дізнаюсь, що Вона вже живе у Києві, а не в Празі і є національним директором конкурса TopModelOfTheWorld. Безперечно це визнання її таланту та організатоських здібностей. Сам факт її співпраці з "Маськвой" мені особисто не дуже приємний, але гібридна російсько-українська війна не у всіх українців залишає болючий слід. Не знаю, що з цього приводу думає сама Юля, бо її коментарів на цю тему не зустрічав.
Багато хто з наших співвітчизників і сьогодні готовий притримуватись думки, що у нас на Сході іде "громадянська війна". Правда вони не здатні толком сформулювати відповідь на запитання - "хто з ким воює", але то вже інша історія. Можливо хтось тимчасово помилився місцем проживання..., але це також інша історія.
Крім іншого, Юля своїм мистецтвом воліла б заробляти, а Україна поки не настільки цінить своїх митців. Сьогодні поглянемо на чорно-білі світлини від Юлії, хоча на саму Юлю помилуємося у кольорі.

           Світлини Майстра. Юлія Скалозуб - Монохромність.































Джерело -  https://vk.com/julia_skalozub

Немає коментарів:

Дописати коментар