пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Pamela Anderson forever...

Про голлівудську зірку Памелу Андерсон(Pamela Anderson) преса знову заговорила після її появи на червоній доріжці Каннського кінофестивалю.
Акторка, якій цього літа виповниться 50 (1-го липня - прим. Квітник), постала перед публікою з мінімумом макіяжу, прямою зачіскою і в довгій сукні.
Але не тільки новий образ змусив засумніватися, чи дійсно на червоній доріжці з'явилася іменита блондинка з обкладинок Playboy.
Памела у Каннах 2017


Цитата з таблоїдів: "Памела Андерсон, очевидно, зробила пластику обличчя, і, як кажуть фахівці і просто шанувальники, не зовсім вдалу.
  У секс-символа 1990-х років змінилися форма обличчя і стан шкіри, брови стали вищими. За словами експертів, Памела Андерсон вставила імпланти чи філери у вилиці, зробила пластику верхніх повік і вколола ботокс."


Цитата з таблоїдів: "А заміна звичного сексуального образу з пишним укладанням волосся на більш стриманий і елегантний зробило зірку "Рятувальників Малібу" зовсім невпізнаваною.
 Вперше про пластику Памели Андерсон розпочали говорити на початку року після гала-вечора, організованого Шоном Пенном на користь постраждалих від землетрусу жителів Гаїті.
 Зі своїм сином Брендоном Памела прикувала до себе увагу всіх репортерів на заході."



"Незважаючи на те, що її очі тоді здавалися кардинально різного розміру, голлівудська зірка виглядала посвіжілою.
 Однак варто зазначити, що фігура Памели Андерсон збереглася такою ж привабливою.
 У торішньому фільмі "Люди саду" акторка постала повністю оголеною і нітрохи не засмутила своїх фанатів."
Від Квітника
У кожного часу є свої "Королеви", а оскільки наш часопис не страждає на "пєдофілію", то Королеви всіх часів залишаються для нас КВІТАМИ-КОРОЛЕВАМИ, такими що були і залишаються ознакою свого часу. Пані Памела Андерсон з таких Королев.
Представляємо Вашому задоволенню спільну роботу Памели та  відомого майстра світлин Девіда ЛяШапеля (David LaChapelle) від вересня 2015 року. Памелі - 48 років.




Джерело - http://ua.korrespondent.net/showbiz/3855002-vtratyla-oblychchia-yak-zminylasia-pamela-anderson;
 

Немає коментарів:

Дописати коментар