понеділок, 15 липня 2019 р.

Vicente Romero Redondo - Співець Жіночої Краси.

Вісенте Ромеро Редондо (нар. Мадрид, 1956) - іспанський художник і педагог. Освітній курс зі скульптури Вінсенте отримав в 1982 році в школі образотворчих мистецтв Сан-Фернандо в Мадриді. Нині живе на Коста Брава з 1987 року.
Ромеро Редондо особливо відомий своїми зображеннями пастельних витончених дівчат у моменти самотності в романтичній обстановці, прикрашених витонченими нарядами. Його роботи отримали високу оцінку за передачу екзотичної краси, спокою та "живого світла притаманного роботам майстрів Середземномор'я. Ромеро виставлявся з відзнакою в Європі та за її межами. Крім цього Ромеро виявляє себе як педагог і часто проводить мистецькі майстеркласи у багатьох містах світу.
Незважаючи на те, що його академічна освіта базувалася в основному на малюнках і скульптурі, Ромеро відшліфовував, головним чином, свою майстерність у техніці пастельного живопису. Він також часто використовує нафту(!!!)  Його інтерес, здається, зосереджується, майже винятково, на інтимному світі жінок і вивченні світла, що нам не може не подобатись, оскільки чуттєва та відверта енергетика картин Ромеро близька нам за сприйняттям. Це ВІЧНИЙ ЕРОС, завдяки якому існує життя.

                 Vicente Romero Redondo - Співець Жіночої Краси.



















































































































А ось і САМ МАЙСТЕР...


Немає коментарів:

Дописати коментар