понеділок, 12 серпня 2019 р.

Dani Olivier(Дані Олів'є) - Справжній Майстер Світлопису.


В українській мові є рідне автентичне слово, що позначає всім звичну назву "фотографія". Це слово - СВІТЛИНА, і,відповідно людина, що майстерно вправляється у процесі створення світлин - Майстер Світлопису. Це почесне звання є безсумнівною ознакою творчості паризьського Майстра на ім'я Dani Olivier(Дані Олів'є). Як стверджує на своєму сайті пан Олів'є, він створює свої ефекти під час зйомок, проектуючи складні зображення та заплутані світлі візерунки на своїх оголених моделях. Дені наголошує, що ніколи не торкається "оригіналів". Що він цим хоче сказати? Здогадайтесь.


Моделі оголені. Вони не викорстосують якісь імітатори чи аксесуари, що мають на меті щось акцентувати. Всі мінімалістично - чорний фон, модель, проекція світла, жодних додаткових артефактів. Проекції є або абстрактними, або образними, а остаточний результат завжди сюрреалістичний.
Абстрактні та психоделічні натури Дані Олів'є - його ексклюзивні творіння. Вони створюють новий вимір та інноваційний підхід до мистецтва оголеної фотографії.
Також ви можете відкрити його фотографії нових проектів на його сторінці у фейсбуці: https://www.facebook.com/daniolivierart/ або його інстаграмі: https://www.instagram.com/daniolivier_art/.













































Джерело - https://daniolivier.com/43.html

Немає коментарів:

Дописати коментар