пʼятницю, 16 серпня 2019 р.

STERRE - Stella Cordes(Стелла Кордес).Планета Квітник. Нідерланди -Автралія.


За біблійською історією, коли Адам та Єва скуштували плід від дерева добра та зла (за іншими версіями - дерево пізнання), то у цей момент усвідомили, що голі вони... Отже - до цього епізоду вони були голими і, за милістю божою. плодились та розмножувались, проте свою оголеність сприймали як норму. А нині СЕКС, не без релігійних заборон та забобон. став успішним товаром. Пародоксально! Чи не так? Для мене особисто, нагота виявляє свою сексуальність чи ні в залежності від моїх уподобань та ситуації, проте, ніколи ще оголена людина (для мене - ЖІНКА) не була суто сексуальним об'єктом. Нагота для мене не є закликом до дії, а перш за все естетичним фактором, який набуває змісту в залежності від того, де, як і чому це відбувається. Приклад - якщо я є свідком оголеного купання жінки неподалік від мене, це не є причиною негайного знайомства з метою сексу. Так само і відверті елементи одягу не є для мене сигналом того, що ця жінка є доступною і цим потрібно скористатись...

Вкрай негативно ставлюсь до примітивізму багатьох чоловіків, які, будь-який прояв еротизму у поведінці жінки, сприймають як сигнал доступності, а дехто, при цьому, ще й здатний до насильства.
Близьку мені, "за духом", філософію особистої поведінки намагається  декларувати дівчина з Голандії (Нідерланди) на ім'я Stella Cordes(Стелла Кордес). Її мережеве ім'я Sterre. На своїй сторінці в https://www.instagram.com/a.naked.girl/ (на момент цієї публікації вже 262 тис. підписників) вона намагається довести, що "бути оголеним - це не сексуально чи дивно, це нормально". Вона вважає, що не варто оголеність обов'язково пов'язувати з сексом. На приватній сторінці вона публікує свої оголені світлини, у різних частинах світу і сподівається відвідати багато країн. Стелла стверджує, що свої туристичні маршрути вона здійснює голою, хіба що, при необхідності, одягає взуття чи шапку. Інколи ділиться пригодами про нашестя гігантських павуків, чи москітів, які докучали своїм нестримним бажанням пити її кров. Визнає, що одного разу її голою бачив вирадковий перехожий, коли вона купалася у річці. Проте Стелла повідомляє, що для свої оголених туристичних маршрутів намагається обирати малолюдні місця, розуміючи ставлення більшості людей до оголеності. 

Можливо, намагання сучасного суспільства використовувати секс, як маркетинговий інструмент, приносить більше шкоди, ніж користі, однак це, безумовно, не є єдиним фактором, що викликає сексуальне насильство, і нам належить пройти довгий шлях, щоб всім разом перемогти сексуальне насильство.

Що з нашими власними тілами і як ми можемо їх бачити? Найцікавіше, що власна нагота відрізняється від того, як ми бачимо голі тіла інших людей. Учасники одного з опитувань коментували це сприйняття таким чином - "може бути і краще", "свобода" та "моє". З усіх учасників був лише один, хто на запитання, як одним словом, ви би описали своє оголене тіло», відповів «сексуальним».

Можливо, у прагненні нормалізувати наготу та зробити сексуалізацію наших оголених тіл обставинною, публічна нагота - принаймні у соціальних мережах - повинна стати нормою. Звільнімо соски? Звільнімо все це!!! Можливо це шлях до РАЮ???
Принаймні "бодіпозитив" поступово стає світовим трендом краси у соціальних мережах.

STERRE - Stella Cordes(Стелла Кордес).Планета Квітник. Нідерланди -Автралія.





















































































Джерело - https://www.instagram.com/a.naked.girl/;
 - https://deskgram.net/a.naked.girl/taggedin?next_id=1652244628512090906

Немає коментарів:

Дописати коментар