понеділок, 19 серпня 2019 р.

Irakli Nadar(Іраклі Надар). Цифровий Майстер.


Irakli Nadar(Іраклі Надар) створює гіперреалістичні цифрові портрети. На відміну від багатьох художників, які роблять ставку на грайливість і навіть сюрреалізм, Іраклі вважає за краще вдосконалити себе в техніках, які підводять його мистецтво до найбільш реалістичної оптики. Використання фактур, світла та тіней робить його мистецтво дивовижним видом, який заслуговує на увагу.
«Моя головна мета - бути менш залежним від референсу, але також підтримувати мій особистий стиль та реалізм, що йде разом з ним. Мені подобається експериментувати з різними стилями, але я не бачу поки щось змінювати, оскільки вважаю, що художник повинен робити те, в чому він хороший. […] Я проводив роки, вивчаючи людське обличчя та портрети, і було б недбало відмовлятися від усього цього на примху ", - каже художник. 
Деякі критики закидають Іраклі, що він наслідує творчість американскьої художниці Margaret Keane(Маргарет Кін), яка у портретах людей використовувала прийом непропорційного збільшення очей, проте критики знайдуться завжди, щоб Ви не робили. 

                    Irakli Nadar(Іраклі Надар). Цифровий Майстер.

































Джерело - https://www.artstation.com/nadar;
https://www.instagram.com/iraklinadar/?hl=ru;
 - https://www.facebook.com/iraklinadar

Немає коментарів:

Дописати коментар