понеділок, 12 серпня 2019 р.

Випадкове фото. Marisa Papen(Маріса Папен).


Її звати Marisa Papen(Маріса Папен). Вона бельгійська модель, муза європейських майстрів світлин. У багатьох ЗМІ сьогодні про Марісу пишуть з приставкою "скандальна". У 2017 році таблоїди повідомляли, що їй 22 роки, у 2018-му "Космополітен" написав, що їй 25-ть, у а 2019-му деякі ЗМІ пишуть, що Марісі 27 років. Скажіть, а це взагалі настільки важливо? Незважаючи на те, що окремі фотоексперименти дівчини, для прихильників "традиційної моралі", є безсумнівно провокаційними (зйомки біля сакральних місць деяких релігійних конфесій) сама вона вважає, що найголовніша та найважливіша релігія і мораль людства це ЛЮБОВ і Маріса намагається допомогти людям звільнитися від психічного ув'язнення владою та панучою релігією.

На сторінках нашого часопису я обов'язково познайомлю Вас з найцікавішими творчими роботами цієї неординарної дівчини, чия життєва позиція, особисто у  мене, викликає захоплення, розуміння і ЛЮБОВ. Попри відвертість і природність Маріси, її візуалізовані проекти тільки ідіот чи недорозвинута людина назве порнографічними. ЦЕ ЕРОС!
А сьогодні представлю випадкову світлину Marisa Papen(Маріса Папен) з проекту на захист диких тварин. Колаборація з майстром світлин

MICHAEL CHICHI.


Немає коментарів:

Дописати коментар