понеділок, 22 травня 2023 р.

Монохромна Пристрасть Артема Стисовяка.



Коли я переглядаю світлини зроблені Майстром Світлин з Одеси Артемом Стисовяком мене не покидає відчуття, що він мов би і не займається тим, аби ретельно виставляти світло, прописувати композицію і перейматись досконалістю ракурса. Здається, що він просто спілкується з Квіточкою. що у цей момент часу знаходиться поруч з ним і...намагається піймати в кадр миттєвості їх спілкування. Можливо не без того, що він просить їх визирнути у вікно, прочитати йому кілька рядків з книги, зручніше вмоститись на дівані, відчути ніжні промені сонячного світла крізь відкриті двері балкону чи потанцювати для нього на маленькій кухні... І весь цей час він намагається піймати щось для нього важливе...погляд. вигин, напівтінь, емоцію, відчуття.

Сам про себе Артем пише - "фотограф не для всіх" і "не надаю послуг фотографа", отже весілля він, мабуть, не фотографує:) 

Цитата: “З дитинства у мене була і є схильність до малювання. Мабуть через цю схильність в мені виникають якісь душевні або творчі пориви, які мотивують бігти, творити, любити, створювати… І заспокоїти душу можна тільки втіливши щось красиве в життя. Цей свій стан я, жартуючи, називаю “художня печія”. А фотографія, свого роду засіб від “печії”. От і все.”











































































































https://photographers.ua/ArtemStisovyak/profile/

https://www.facebook.com/ArtemStisovyak

https://www.instagram.com/artem_stisovyak/

https://twitter.com/artem_stisovyak

Немає коментарів:

Дописати коментар