четвер, 11 травня 2023 р.

Старання Памели. Pamela MLaveux.

Чи легко стати популярною еротичною актрисою? Чи легко цим заробляти? У тих людей, які з неповагою ставляться до подібної діяльності є дві відповіді: 1.Непристойностями заробляти легко і це НЕПРИСТОЙНО. 2. Оскільки це непристойно - це не мій шлях. Правда традиційно лежить десь посередині. Пристойність чи непристойність поняття залежні від того, яка настрої панують у суспільстві в той чи інший період часу. А легкість чи складність заробітку варіюються звичайними ринковими бізнес чинниками. Еротика, попри її сьогоднішню візуальну доступність, залишається однією з найпопулярніших тем, що цікавлять людей. Можливо саме тому існує помилкова думка, що "продаж еротики" гарантовано принесе прибуток, а нав'язана релігійними установами мантра про гріховність еротики, надає справі створення еротичного контенту негативного змісту. На щастя, в суспільствах, де релігійні установи не мають радикального впливу, ставлення до еротики більш здорове, якщо не зважати на покидьків, які роблять з цього кримінальний бізнес. АЛЕ сьогодні жодного слова про кримінал. Тільки про красу!

Вже більше ніж півроку слідкую за тим, як намагається досягнути "результату" Квіточка PamelaMLaveux , яка про себе пише "Vietnamese Irish - в'єтнамська ірландка". Саме цим пояснюється її екзотична зовнішність. Встиг дізнатись, що у Памели є донечка і розумію, що Памела зробила деякі пластичні корективи свого тіла (груди), аби мати більш презентабельний вигляд. Памела живе у Сполучених Штатах і очевидно поставила собі за мету досягнути популярності і відповідно фінансового успіху, як чуттєва модель. Так от, повертаюсь до початку цього тексту. Я навмисно обрав Памелу, як приклад того, що все не так легко, як комусь здається. Попри її велику активність у мережі, використання алгоритмів просування, величезну кількість зроблених фотосесій і наявність власного сайту, результат доволі скромний. Це є очевидним. Не моя справа аналізувати чому відбувається саме так, але є що є. Мені особисто Квіточка Памела симпатична, тому з радістю знайомлю її з вами.

І ще - коли дивлюсь на світлини Памели, чомусь не можу позбавитись відчуття. що ці фото зроблені ще десь у 90-их роках минулого століття, хоча поява її сторінки на Твіттері датована квітнем минулого року.
























































Немає коментарів:

Дописати коментар