четвер, 4 травня 2023 р.

Медитація у травневому саду. Demi Fray(Демі Фрай)

 

Медитація в саду. Це день злиття користі садівництва та медитації. Садівництво корисне для розуму, тіла та душі. Медитація відкриває нам внутрішній мир та спокій. Поки ми займаємося садівництвом, ми можемо дозволити решті часто сумбурного світу пройти повз. Це також те, що стосується медитації.

Чудовою ілюстрацією до цього тексту є фото-сет. що став результатом співпраці чарівної популярної української Квіточки моделі Demi Fray(Демі Фрай) та відомого вам Stefan Soell(Стефан Соель). 

У квітні минулого року, через російську агресію, Демі та її сім'ї довелось виїхати з її рідного Києва та з України взагалі. У дівчини виникла проблема як житлом, так і можливостями заробітку. Де вона зараз знаходиться не знаю. Здається в Німеччині. Час від часу вона публікує повідомлення у Твіттері. 

Я був би радий допомогти їй грошовою підтримкою, але і сам наразі знаходжусь не у кращому матеріальному стані. Можливо серед наших читачів знайдуться ті, хто зможе допомогти Дені та її сім'ї.

Ми часто думаємо, що для медитації ми повинні бути нерухомими і в тиші, навчаючись відпускати наші думки з цього основного типу медитації. Але медитація в саду може набувати різних форм, вона унікальна для кожної людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар