середу, 11 червня 2014 р.

Здоров'я. Харчова сода - жахіття для фармацевтичної промисловості.

У свій час світ облетіла інформація про італійського лікаря Туліо Сімончіні, що за допомогою звичайної соди лікував рак. Він вимагав від італійського МОЗ розпочати дослідження його досвіду, та у випадку позитивних результатів, відповідного впровадження цього методу до лікування хвороби. Натомість нарвався на судову справу про шарлатанство. Фармацевти знову перемогли. Чому? Дивись заголовок цього посту, та читай далі...

 Згідно з результатами досліджень, рак є молочною кислотою, яка утворюється, коли певний вид гриба або цвіль живе в середовищі, позбавленої кисня.

Було також виявлено, що шляхом пропускання дуже високої концентрації молекул кисню через ракові клітини, вони можуть знищити рак повністю!


Не кожен, насправді, готовий прийняти думку, що речовина, яку ми бачимо щодня - бікарбонат натрію (харчова сода) може запропонувати набагато більше переваг, ніж більшість дуже дорогих фармацевтичних препаратів. Існують, однак, захоплюючі докази того, що бікарбонат натрію дійсно може вилікувати багато серйозних захворювань, навіть такі як рак і діабет. Лікарі також радять використовувати соду, тому що вона має дивовижні властивості.

 Бікарбонат натрію, слід відзначити, є дуже широко дослідженою речовиною, яка використовувалася протягом кількох років навіть онкологами. Токсичність хіміотерапії та радіації такі, що можуть знищити життєво важливі органи тіла, такі як печінка і нирки, тому, бікарбонат натрію зазвичай дається періодично пацієнтам, щоб запобігти такому ходу подій.У всьому світі, безліч людей додають бікарбонат натрію в питну воду з метою запобігання клінічного ацидозу та інших несприятливих ефектів. Це добре відомий факт, що бікарбонат натрію врятував багато життів в екстрених випадках. Поєднання соди з іншими природними речовинами, такими як йод і хлорид магнію представляють суміш, яка має дивовижні властивості.

Однією з основних проблем в людській фізіології є нестача іонів бікарбонату. Це призводить до зменшення рівня рН крові. Ферменти є фундаментальною частиною біохімічних реакцій, і вони дуже чутливі до рівня рН. Вони найкраще працюють в середовищі, яке не є кислим. Той факт, що клітини функціонують краще у злегка лужному середовищі, надає довіру до заяв про ефективність харчової соди.Дієта грає дуже важливу роль у підтримці рівень рН крові на прийнятному рівні. На жаль, наша сучасна дієта заохочує зниження рівня рН, що робить кров слабокислою. Клітинна діяльність різко ускладнюється, коли виникає відповідний дисбаланс у рівні рН тіла. Клітини дегенірірують, коли значення рН є кислим, що призводить до серйозних проблем зі здоров'ям, таким як рак, гастрит, остеопороз, діабет і хвороби серця, серед інших.
 Бікарбонат натрію допомагає транспортувати кисень до розширених кровоносних судин і звільняє кисень з клітинних тканин, тим самим, збільшуючи рівень рН. Коли значення рН сечі високо, в сечовому тракті не відбувається кристалізація продуктів виділення.Це відомий факт, що сечова кислота викликає подагру, камені в нирках, діабет і серцеві захворювання. Алкосан (Alcosan), який є токсичною сполукою, формується грибами в кислому середовищі, і, як було показано, є причиною різних видів раку і діабету. При пероральному введенні харчової соди, серйозним захворюванням, таким як артрит, подагра, грип можна запобігти. Вона також допомагає підшлунковій залозі адекватно здійснювати свою діяльність, яка включає виробництво інсуліну та іонів бікарбонату.Не має значення, чи страждає людина від таких страшних захворювань, як серцеві, або рак, навіть грип, але коли бікарбонат натрію і хлориду магнію ( зустрічається в природі у вигляді мінералу бішофіту)разом приймають усередину, то ці препарати забезпечують лікування, яке є природним і безпечним. Вони працюють, щоб ефективно позбавити тканини, клітини і органи людини від усіх токсинів і кислот. Бікарбонат натрію дійсно є прекрасною природною речовиною і справжнім жахіттям для фармацевтичної промисловості.

Немає коментарів:

Дописати коментар