четвер, 19 червня 2014 р.

Що спільного між Віднем та Ріо-Де-Жанейро?

Відень
Cтовідсотково мова іде не про білі штани, про які мріяв великий комбінатор Остап Сулейман Берта-Марія Бендер-Бей Гріцацуєв Молодший. Цими днями два дивовижних міста поєднали жінки. Саме так жінки. Вони не знайомі між собою, проте вразили всіх своєю схожістю та безпосередністю. Докладніше? Будь ласка!
На фото пані з Відня. яка серед білого дня спричинила зупинку транспорту на одній з вулиць Австрійської столиці...

Невідома ​​місцева мешканка вирішила прийняти сонячну ванну і виставила свої оголені ніжки та сіднички ндо загальної уваги, саме так як це Ви бачите на світлині. Пікантне видовище привело до того, що на автомагістралі поблизу будинку, де живе нудистка, утворивсяя корок! Про це повідомляє Daily Mail.
 Фотографії оголеної австріянки потрапили в світові ЗМІ завдяки студенту Грегорі Шакакі, що у цей вдалий час опинився поруч. "Побачивши її, я подумав, що мене вхопив сонячний удар", - заявив молодий чоловік. За словами ще одного "свідка", автомобіліста Міхаеля Кінаст, він довго не міг зрозуміти, що відбувається. "Дві машини, які їхали переді мною, раптово застигли як укопані. Я крикнув водіям:" Гей, ви хіба не поспішаєте? ". На що отримав відповідь:" Вибачте, ми трішечки відволіклися ". За секунду я побачив, куди вони дивляться", - розповів Міхаель.До місця затору була викликана поліція, однак, коли вона приїхала, оголеної панянки у вікні вже не було. Вона прибрала ноги з підвіконня і зникла в квартирі. Це не перший подібний випадок, що стався в світі за останній час.  

Так, днями голу дівчину бачили у Ріо-Де-Жанейро, на балконі бразильського готелю, де проживають футболісти збірної Англії. Дана новина привела до гучного скандалу.
Ріо
 Скандал - це те, що зараз найменше потрібно британським спортсменам. Проте, міжнародні ЗМІ щосили обговорюють появу оголеної красуні на балконі одного з номерів бразильського готелю, де проживають футболісти. А ми про це дізнались від Daily Mail.Гола дівчина була помічена на балконі п'ятизіркового готелю Royal Tulip, поки британська команда перебувала на тренувальній базі в Ріо-де-Жанейро. За словами очевидців, дівчина анітрохи не соромилася свого виду. Більш того, вона явно хотіла, щоб її помітили, вважає один з очевидців, які спостерігали її на балконі.Покрасувавшись якийсь час у всіх на виду, пані на кілька миттєвостей зникла в номері, а потім знову вийшла на балкон з нижньою білизною в руках і почала одягатися.
 У результаті, по-перше - догану отримала охорона готелю, яка має пильно охороняти від футбольних уболівальників всі підступи до готелю 24 години на добу. По-друге, головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон одразу ввів заборону на появу дружин і подруг футболістів в місцях розташування спортсменів. Представники команди висловили сподівання, що вся ця історія ніяк не позначиться на емоційному стані футболістів, яким необхідно здобути перемогу над збірною Уругваю. Хоча, впевнений, подумки вони позаздрили комусь зі своїх

Немає коментарів:

Дописати коментар