середу, 18 травня 2016 р.

Ozzy та Джек Оcборни у спільній прем'єрі.


27 липня ц.р.на History ChannelTV Ozzy Osbourne і його син Джек стануть головними героями нового реаліті-шоу “Jack's World Detour” (Світове турне Джека).

  Можливо татусь не наважився відпускати сина у мандри самого, тому вирішив приєднатись, проте протягом 10-ти епізодів, Оззі і син - самопроголошені знавці історії — відвідають багато цікавих місць, таких як Стоунхендж, Roswell, Маунт-Рашмор, поселення Джеймстаун і Sun Studios.
 
Хлопчики Osbourne вже провели тиждень на Кубі. У минулому році вони побували в Аламо (Сан-Антоніо, штат Техас), де у Оззі з'явилась можливість залагодити свій грішок молодості, коли він у 1982 році примудрився помочитись на пам'ятник содатам, що загинули під час Техаської революції у 1836 року. Тоді Оззі Осборна було заарештовано і після інциденту було заборонено відвідувати Техас протягом десяти років. Хоча з тих пір Оззі бував у Сан-Антоніо з концертом, але потрапив до монумента, вперше за 33 роки, восени минулого року разом зі своїм сином Джеком і командою History Channel.
  «Я тут вперше, чого не скажеш про нього...», — іронічно пожартував Джек у розмові зі Стівеном Л. Хардіном (Stephen L. Hardin), гідом Осборнів.
  Осборни також візьмуться досліджувати інші дивні місця в історії людства, у тому числі з часів холодної війни - ракетні шахти, штаб-квартиру розкодування німецьких шифрів Другої світової війни у ​​Великобританії, Блетчлі-Парк, приватний музей робочих військових машин і золотий рудник, що і сьогодні управляється людиною на ім'я Ратлснейк Ренді.



  Крім того Ozzy має спільний проект з Black Sabbath. Група починає "The End" тур цього літа у Європі, а завершує його у США. Після того Осборн, ймовірно, продовжить своє творче життя тільки в якості сольного виконавця зі своєю дружиною Шарон, яка досі є сімейним менеджером, незважаючи на нещодавнє подружнє розлучення.


Джерело - rollingstone.com






Немає коментарів:

Дописати коментар