понеділок, 16 травня 2016 р.

Cім жінок Прінса.

Чому сім? Не знаю. Просто так.
Буває, що Він чи Вона одне-одного запитують - "а скільки у тебе було...?". А яка, власне кажучи, різниця? Скільки... Ми що, математику вивчаємо. чи проводимо статистичні дослідження?
Проте у сьогоднішньому випадку ми робимо акцент не на "любовних досягненнях" генія, а говоримо про те, що життя талановитої людини, його зміст, наповнюється іншими людьми. І від того,хто були ці люди, ми отримаємо більше уявлень, яким було життя цієї Людини. Ми бачимо Його крізь призму звичайних людських стосунків. Прінс (Prince) був таким...

Cім жінок Прінса.

Американський співак Прінс, який помер 21 квітня, запам'ятався не тільки своїм музичним талантом, а й видатним сексуальним іміджем і репутацією серцеїда. Квітник представляє добірку найвидатніших пасій культового музиканта на основі матеріалу видання Maxim.

 Кармен Електра
 Саме Прінс вибрав майбутній кіноактрисі Тарі Лі Патрік її псевдонім, з яким вона і прославилася, а також посприяв її нетривалій музичній кар'єрі, спродюсувавши її дебютний альбом "Carmen Electra".






















 Ванесса Марсел
 Зірка серіалів "Головний госпіталь", "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Лас-Вегас" стала для Прінса "найкрасивішою жінкою в світі", знявшись в його кліпі "The Most Beautiful Girl In The World".
 З чуток, дівчина носила подароване музикантом кольє на зйомках фільму "Головний шпиталь".










 Кім Бесінджер
 Актриса стала однією з небагатьох блондинок, які зуміли хоч на час завоювати серце Прінса. Їхній роман спалахнув під час її зйомок у фільмі 1989 року "Бетмен", для якого музикант і створив саундтрек.























 Сюзанна Хоффс

 Лідер жіночої групи The Bangles з 80-х не тільки потрапила під чарівність секс-ідола, а й отримала від нього головний хіт для колективу, пісню "Manic Monday", написану Прінсом.










Vanity

 Актриса і співачка була учасницею тріо Vanity 6, яким керував Прінс. Її роман з музикантом припав на початок 80-х.







  Мейте Гарсіа

 Екзотична танцівниця була дружиною поп-зірки з 1996 по 2000 роки. Від Прінса вона пішла до Томмі Лі, барабанщика групи Mötley Crüe і колишнього чоловіка Памели Андерсон.




 Аполлонія Котеро

 Актриса, співачка і модель може вважатися однією з найбільш відомих пасій музиканта. Вона обезсмертила себе роллю у фільмі Прінса "Пурпуровий дощ", замінивши Vanity в групі Vanity 6, перейменоване заради неї в Apollo 6.

 







Джерело - Maxim

 




Немає коментарів:

Дописати коментар