вівторок, 24 травня 2016 р.

За що ми аплодуєм Сюзан Сарандон(Susan Sarandon).


Американська актриса Сьюзан Сарандон(Susan Sarandon) заявила, що після виходу на пенсію хоче зайнятися зйомками порнофільмів. Ми аплодуємо!!! Чому? Читай та дивись далі...


Знаходячись на Канському фестивалі (2016), під час святкування 25-ої різниці відомого фільму "Тельма та Луїза", 69-річна зірка сказала, що вважає, що нинішнє кіно для дорослих аж занадто брутальне, тому мріє створювати більш ніжні порнокартини. Про це Сарандон зізналася в коментарі "The Independent". На думку актриси, вона як жінка може привнести багато цікавих сексуальних сцен у порнофільми. "Тому я думаю, що коли перестану грати, я займуся саме цим", - додала Сьюзан.Важко сказати, наскільки серйозною була Сарандон, але ми дуже сподіваємося, що вона не жартувала.


Цитати

 "Більшість порнографії жорстока і не виглядає приємною з жіночої точки зору. Тому, коли я перестану зніматись у великому кіно, я хочу зайнятись саме цим. Зробити порно більш ніжним, сприйнятним та веселим. Показати порно з жіночої точки зору, яку найчастіше не беруть до уваги"
 

"Коли справа доходить до сексу, багато людей знають, що мають робити, але те, що робить статевий акт дійсно цікавим...перший дотик...перший поцілунок... а сучасне традиційне порно намагається все  перебільшити та здивувати неймовірними позиціями."
Сюзан Сарандон в еротичній сцені

Сарандон сказала, що поки не дуже переймалася особливостями еротичної творчості, але згадучі своє минуле, пригадала як один з акторів, який мав зніматись з Катрін Деньов у еротичній сцені, заявив, що спочатку він має бути п'яним під час любовної сцени, щоб не соромитись.
"Я запитала його: - Серйозно? Ви повинні бути п'яним, щоб потрапити в ліжко з Катрін Деньов? Я не думаю, що так має бути. Хіба не цікавіше, якщо це буде добровільно і на тверезу голову?" Хоча можливо хтось зі мною і не погодиться."

Сюзан Сарандон в еротичній сцені
 
 

Як воно буде покаже час. Останні заяви Сюзан політичного чи соціального характеру можуть викликати різні думки, але ця дивовижна жінка зробила багато, щоб ми відчували себе щасливими переглядаючі її акторські чи режисерські роботи та прагнення. Сюзан Сарандон зараз всього 69, так що, здається нам, доведеться почекати, принаймні ще років десять, поки ми не дізнаємося, чи буде вона робити так само добре щось еротичне.
Сюзан Сарандон в еротичній сцені

Сюзан Сарандон в еротичній сцені

Джерело -  http://www.vanityfair.com/hollywood/2016/05/susan-sarandon-wants-to-change-the-porn-industry

Немає коментарів:

Дописати коментар