вівторок, 24 травня 2016 р.

Белла Гадід - канська вишенька.

Скільки років дівчині на світлині? 20-30-40? Особливості гламурного секс-епілу в тому, що цій дівчині(жінці) може бути і 20...і 30...і 40. Намагаючись втриматись у бомонді обраних, представниці гламуру вдаються до різних хитрощів подовжуючи свою привабливість для камер, проте для юних красунь це одночасно є і пасткою, достроковим дорослішанням. Хоча, заради справедливості, варто відзначити, що модельні дівчата дорослішають рано і, здається, навіть цьому раді. А вже як раді їх користувачі!
Беллі Гадід(Bella Hadid), яку Ви бачите на цій світлині - 19! Вашій дочці також? У свої 19 Белла встигла отримати звання "супер-моделі", зайнятись кінним спортом, бути арештованою за водіння автомобіля у нетверезому стані  (за що суд присудив їй шість місяців випробовувального терміну, позбавлення прав на один рік та 25 годин громадськіх робіт) і опинитись на червоному килимі Канського фестивалю 2016 під час прем'єри фільму "Незнайомка" бельгійських братів-режисерів Дарденн. Вона жодного відношення до фільму не має, проте її вихід у сукні з відкритою спиною та максимальним розрізом може стати найефектнішим у Каннах цього року. А що ще потрібно для гламурного ефекту?...А...Ще потрібен двосторонній скотч, щоб сукню приклеїти до юних грудей. Гламур він такий - Правила!

Белла. поза сумнівом, красуня. Квіточка! Але меж для досконалості не має. Підбираючі світлини для цього повідомлення помітив, що фотографи поки активно і примітивно есплуатують її в образі "царевни-несміяни", такої собі декадансної п'явки для міліардера. Прикро... А може вона і дійсно така?









 І у підтвердження моїх слів...




































Немає коментарів:

Дописати коментар