четвер, 29 вересня 2016 р.

Небо кличе. Новітні моделі сучасних літаків.

1. Lockheed Martin N+2
Світ не стоїть на місці, і вже винайдені і створені новітні моделі літаків, які максимально безпечні і оснащені сучасними навігаційними пристроями. Представляю Вам на огляд 10 найкращих сучасних пасажирських літаючих агрегатів.

 1. Lockheed Martin N+2

 Чудова модель, прототип майбутніх авіаційних ресурсів, над створенням яких активно б'ються одиниці гравців авіаринку. Надзвукові моделі лайнерів розраховані на величезні швидкості польотів, але поки ще тільки можуть перевозити мале число пасажирів. Але вже сьогодні компанія, яка представила Lockheed Martin N + 2, співпрацює з NASA, щоб розробляти аналогічні літаки для більшості споживачів, а не тільки для обраних світу цього.

 2. Spike Aerospace S-512


  Літак, який оснащений "звичайними" вікнами (більше їх зробити не можна з технічних причин) з дисплеями, які демонструють зовнішнє зображення всередину. Більше вам не доведеться сидіти і через плече сусіда поглядати в ілюмінатор. Можна сидіти і на маленькому екрані поглядати, як воно там, зовні. Крім того, це надзвуковий літак, а ще він може вміщати багато пасажирів. Незабаром, слід сподіватися, таких моделей літаків стане реально більше. Це одна з найбезпечніших моделей авіалайнерів.

3.  Bombardier Global 6000


 Виготовлений ще у 2014 році в Канаді. Втратити актуальність ще явно не встиг, здатний перевозити не більше 19 пасажирів. Оснащений приватним купе, а також приміщенням для роботи і відпочинку. Максимальна швидкість, яку може розвивати повітряне судно, дорівнює 950 км / г., а підніматися він здатний на висоту до 15,6 кілометрів.

4.  Cessna Quotation X


Виготовлений лідером авіаційної промисловості Америки Cessna. Літак для приватного використання створений на основі сучасних інноваційних матеріалів, внаслідок чого його технічні характеристики перевершують інші на кілька пунктів. Причому мова йде і про швидкість руху, і про комфорт оснащення салону, і про безпеку польоту. Швидкість, яку розвиває літак, досягає майже 1000 кілометрів на годину. Це найшвидший пасажирський літак у світі на сьогоднішній день.

5.  Falcon Dassault 8X


Літак французького виробника Dassault володіє найбільш містким фюзеляжем з усіх моделей серії Falcon. Усередині прекрасний інтер'єр, 32 покращених величезних вікна для приємного огляду. Цікаве рішення оснащення корпусу надає особливі аеродинамічні характеристики літака. По-перше, завдяки їм він економить паливо при польоті, по-друге, більш маневрений, по-третє, набагато менше зношується двигун. А найприємніше, що в салоні поміщається до 40 чоловік. Тобто це люксовий пасажирський літак для широких потреб населення.

6.  Gulfstream G600 


 Gulfstream G600 є одним з найдорожчих літаків в світі. Це реактивний лайнер, з зручним містким салоном. Ваші ноги не будуть впиратися в сидіння попереднього ряду. У салоні прекрасна вентиляція, відмінна система зв'язку, сенсорні екрани для повноцінного релаксу. Це пасажирський лайнер, і, на щастя, його почали закуповувати багато закордонних компаній. Так що по Європі можна пересуватися повітрям у безпеці.

7.  HondaJet


 Японська компанія HondaJet, що спеціалізується на створенні автомобілів, представила і літак. Завдяки спеціальній підвісці двигуна, обтічної форми корпусу, яка знижує опір повітря при польоті, економічній витраті палива і невеликій вазі моделі (створений літак зі скловолокна), зручний і красивий літак для приватного користування можна вважати одним з найбільш надійних засобів для польотів. Але доступний він, звичайно, одиницям.

8.  Ixion от Technicon Design


 Абсолютно унікальний літак, всередині якого встановлені дисплеї, що відкривають панорамний огляд на все, що відбувається навколо. Ось те, що хочеться нарешті спробувати і побачити! Поки що така модель доступна тільки для тих, хто найбагатший, але в планах виробника випустити продукцію мас-маркет з аналогічними технічними характеристиками.

9.  Piaggio Avanti EVO


 Народжений в Італії і вважається найшвидшим літаком європейського виробництва. Він дуже ефективний в частині витрат палива, практично не забруднює навколишнє середовище завдяки спеціальній системі очищення вихлопів. Досягнувши швидкості до 740 км / год може пролетіти без дозаправки 3100 кілометрів поспіль. Невеликий салон розрахований на 9 пасажирів.

10.  Pilatus PC 24


 Швейцарська компанія Pilatus випустила модель випустила однойменну модель літака Pilatus PC 24 на основі турбінного двигуна Williams FJ44-4A, завдяки якому розвиває швидкість до 787 кілометрів на годину. Без дозаправки літак пролітає більше 3612 кілометрів. Правда, вміщує всього 10 чоловік.

Джерело - http://telegraf.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар