пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Jeff Wack (Джефф Вак). Любов поза часом. Творець.

Цитата: "Я дуже добре бачу зв'язок між землею і жінкою у всіх їх проявах, вони - творці життя, вихователі духу, об'єкти краси і бажання".

Ці слова належать Джефу Ваку. Суха стататистика говорить - Вак переможець еротичних Міжнародних змаганнь, зайняв 1-е місце у 7-мому щорічному конкурсі "Annual Black And White Spider Awards", що відбувся в 2012 році, три рази удостоювався Prix de Photographie в конкурсі, під назвою "Найкраще в фантастичному Мистецтві" за 2009 2011 і 2012 роки. Крім того, його роботи - частина постійних колекцій Світового еротичного художнього музею в Майамі, британського Музею еротичного мистецтва і Музею еротичного мистецтва...

А тепер без статистики.

У свій час, особисто для себе, я розділив чоловіків на кілька категорій стосовно їх стосунків з Жінками. При цьому до уваги намагався не обирати варіантів елементарного мужланства взагалі. Ця недорозвинутість не підлягає опису апріорі. Таким чином у мене вийшли наступні категорії:

Споживачі - недалеко відійшли від примітивного мужланства, проте здатні котролювати тваринні інстинкти на рівні, що не ображає людської гідності Жінки. Зазвичай здатні оцінити красу та інші переваги Пані, проте годні тільки споживати наявне. Інколи паплюжать отримане, якщо це не вписується у їхні стандарти буття. Часто вередливі.

Любителі - більш дбайливо доглядають за отриманою Квіточкою. Доволі активні у демострації своєї прихильності обраній Пані, проте на недовгий час. Саме про них говорять - підтримати захоплення набагато складніше ніж викликати його одного разу.  Саме серед представників цієї категорії найбільше бабіїв. Популярні серед Жінок, але і отримують від них найбільше неприємних слів у спину. Позитивне те, що Любителі доволі "всеядні" - вони не перебірливі і мають досить широкі смакові уподобання стосовно зовнішності і внутрішнього світу Жінок. Вони шукають і отримують інше. Переспати з усіма жінками неможливо, але цього потрібно прагнути.

Цінителі - обережні в оцінках. Мають індивідуальний розвинутий смак. На відміну від попередніх категорій, по-справжньому цікавляться Жіночою психологією і намагаються будувати стосунки з Пані спираючись на розуміння ЇЇ прагнень та бажань. Бачать у Жінці ЛЮДИНУ і поважають ЇЇ перш за все. Доволі рідкісна категорія. Тим і цінна. Нажаль не кожна Пані (у ступені свого емоційного та душевного розвику) здатна оцінити скарб власницею якого вона може стати. Цінителі здатні зробити Жінку щасливою. Вони вміють Кохати і Любити.

Творці - це вища ступінь Цінителя, коли він не тільки Розуміє, Поважає і Терпить, а і здатен Творити з Жінки прекрасну Квітку не ламаючи її "пелюсток" і "стебла". Творці здатні відчувати внутрішню сутність своєї Пані і намагаються допомогти Їй розкритись, реалізувати себе. Їх одиниці...

Я не знайомий з Джефом і не читав його інтерв'ю ( а варто було б) тому не наважуюсь категорично віднести його до жодної зі своїх категорій. Але... Розглядаючи його ідеалізовані, сповнені стиглого еротизму і неприхованої любові до Жінок образи, що створені з унікальної суміші світлин та цифрового живопису, ризикую припусти що Jeff Wack (Джефф Вак) - ТВОРЕЦЬ. Як було б добре не помилитись...



























































Джерело - http://www.jeffwack.com/


Немає коментарів:

Дописати коментар