середу, 14 вересня 2016 р.

Philly Naked Bike Ride - 2016. Лише шолом і взуття.


Більше трьох тисяч повністю або частково голих велосипедистів проїхали в суботу (10 вересня) вулицями Філадельфії (штат Пенсільванія). 
Мета цієї щорічної акції, як заявили її організатори, полягає в тому, щоб нагадати про необхідність економії палива, а також продемонструвати красу людського тіла.
          Philly Naked Bike Ride - 2016. Лише шолом і взуття.

 
Згідно з повідомленням, провела захід у восьмий раз неурядова організація Philly Naked Bike Ride. У якості відправної точки марафону був обраний парк біля Художнього музею Філадельфії, який знаходиться в центрі міста і є одним з найбільших в країні. Як зазначається, загальна протяжність маршруту склала близько 18 км, він пролягав поблизу найбільш популярних серед туристів пам'яток міста, в тому числі Індепенденс - холу будівлі, де були підписані Декларація незалежності та конституція США, а також площі, названої на честь американського астронома і математика Девіда Ріттенхауса.



  Завершився велопробіг у парку в південно-східній частині Філадельфії. Багато учасників пробігу наділи лише шоломи і взуття, тіла деяких велосипедистів були розмальовані фарбою, популярністю користувалися і маски. Організатори рекомендували марафонцям все ж взяти з собою одяг на випадок, якщо їх велосипед зламається, а також щоб дістатися до будинку після завершення заходу. Перша акція подібного роду відбулася в місті у 2009 році, тоді по вулицях Філадельфії проїхали на велосипедах близько двох тисяч осіб. В наступні роки кількість учасників становила від 2 до 3,5 тисячі.
Ми намагались підібрати Вам найсвіжіші світлини з події, одночасно намагаючись, якомога яскравіше представити еротичну складову цього феєричного дійства, проте відчуваємо, що до переліку світлин могли потрапити фото з мнулорічних заїздів та ілюстрації до Лондонського велопробігу, про який ми розповімо Вам пізніше.  Головне - ми зберігли відчуття справжнього свята!

































Джерела- http://www.unian.ua/curiosities/1514748-lishe-sholom-i-vzuttya-tisyachi-golih-velosipedistiv-projihali-vulitsyami-filadelfiji.html
- http://www.pennlive.com/entertainment/index.ssf/2016/09/photos_from_the_2016_pilly_nak.html

Немає коментарів:

Дописати коментар