середу, 11 березня 2015 р.

Світлини Майстра. Юлія Скалозуб - українська інтервенція.

Наскільки Юля щаслива, потрібно питати у самої Юлі, але для сторонньої людини здається що Юля просто забов'язана бути щасливою. Відсвяткувавши на початку січня своє чудове 27-ми річчя, Вона може констатувати той факт, що на відміну від більшості українців, Вона живе не в Україні, а у Празі (якщо за цей час нічого не змінилось), встигла об'їздити пів-світу, працює для навідоміших брендів та часописів, займається тим, що приносить їй задоволення, гроші та відомість, виглядає чудово і привабливо (на світлині не Вона, хоча сама не менш сексапільна), заміжня... і...мабуть далі не варто перераховувати, щоб це не викликало у когось непотрібних заздрощів.
Єдине, що мені цікаво - чи вважає при всьому цьому, Юля з іронічним прізвищем Скалозуб, себе українкою. Звісно це її особиста справа і можливо Вона сама відповість нам на це запитання, але ми з гордістю констатуємо - Юлія Скалозуб, талановитий та відомий майстер світлопису, НАША. У цьому пості представляємо одну з останніх робіт Юлі для словенського Playboy.

Юлія Скалозуб для Playboy (Словенія) березень 2015. Модель - Надін (Надія Свитальська)
( знято в Марокко - Маррокеш)


Про свою работу-захоплення Юля пише наступне: "Диапазон мира эротической фотографии настолько широк, что очень сложно понять где заканчивается гламур и начинается ню и где граница ню с порно. Сразу хочу сказать, что не люблю гламур за его пафостность и искусственность, а порно за его примитивизм. И тот и другой стиль для меня представляют яркий пример ремесла без всякого творчества и идеи, попыткой быстрого и легкого успеха. Создание действительно эротической фотографии начинается с желания показать своё восприятие женской красоты, а не с тупой зарисовки сексуальных фантазий и тайных желаний фотографа. Именно женщина должна являться доминантой художественного стиля и физиологической основой ню фотографии, так как именно она является очагом нервного возбуждения и пристального внимания зрителя. Сюжет, идея, позы, аксессуары, дополнительные предметы и части интерьера, только усиливают возбуждение от женской красоты."
А я кажу просто - Юля ДЯКУЮ!









Джерело - http://vk.com/wall11193655?offset=0&own=1

Немає коментарів:

Дописати коментар