понеділок, 20 травня 2019 р.

Emilia Clarke(Емілія Кларк) каже, що їй не соромно за еротичні сцені в "Грі Престолів". Молодчинка! "People fuck for pleasure—it’s part of life."


Цитата від Emilia Clarke(Емілія Кларк): "Нема жодної частини цього шоу. яку я б хотіла повернути та переінакшити"
Ось чому Емілія Кларк і грає Daenerys Targaryen, жінку, гідну стати королевою в жорстокому всесвіті Джорджа Р. Р. Мартіна: «Істинні цариці не дбають про те, що ви думаєте про них. Ні та, ні ця."

Таку думку висловила пані Емілія в інтерв'ю британському виданню London Sun.
"Люди  весь час запитують мене про наготу " розповідає Кларк, і продовжує сказане:"Коротка відповідь ні, я б ніколи нічого не змінювала. Ви мали побачити ці сцени сексу, тому що вони багато що пояснюють."


Ще у 2017 році відповідаючи на подібне запитання від з Harper's Bazaar Кларк сказала, що вона "почала дійсно дратуватися з критики її сексуальних сцен і наготи ", тому що люди говорять:" Ах, так, всі порносайти пішли, коли прийшла "Гра Престолів", натякаючи на кількість еротичних сцен. 
Емілія нагадує про те, що популярний американський серіал «Розповідь служниці»  також має секс і наготу, і їй це подобається. Цитата від Емілії:"Існує стільки думок, які зосереджені навколо цього по істині справжнього факту - як люди розмножуються", - відповіла Кларк Harper's Bazaar, - "Люди кохаються заради задоволення - це частина життя". Ось оригінал фрази - "People fuck for pleasure—it’s part of life."
Погодьтесь - її логіка неспростовна. 



Джерело - https://www.maxim.com/entertainment/emilia-clarke-game-of-thrones-nude-scenes-2019-3

Немає коментарів:

Дописати коментар