понеділок, 27 лютого 2023 р.

Зубна Фея приходить не тільки до дітей.

 

Вже пройшло більше тридцяти років після розвалу Радянського Союзу, але совковий вірус повільно покидає свідомість наших громадян. Ще б пак. Цей вірус повсякчас підживлюється расєєю і громадяни, які живуть в контексті цього викривленого світу продовжують вклонятись совковим "божкам" у вигляді понять, символів, святкових днів. ось-ось проявиться чергова совково-жіноча істерія під назвою "восьмемарта". У той самий час за ці тридцять років нас стороною обійшла чудова традиція віддавати шану Зубній Феї. А вона між іншим за популярністю у Штатах і багатьох Європейських країнах поступається хіба що Святому Миколаю(Санта Клаусу). Чому? Зараз розповім... оскільки День Зубної Феї саме сьогодні 28 лютого.

Втрата молочних зубів - це досить травматичний досвід для малечі. На допомогу приходить доброзичлива, усміхнена красуня Зубна фея. Часто, коли молочний зуб у малюка починає хитатися, той боїться його втратити. Обіцянка візиту Зубної феї і подарунка перетворює випадіння зуба в щось, таке, на що можна очікувати та сподіватись. Коли зуб нарешті випадає, мама його миє і кладе в спеціальну «зубну коробочку». Увечері дитина кладе цю коробочку під подушку, і після того, як малюк засинає, приходить Зубна фея. Вона забирає зуб і залишає замість нього невеличкий подарунок, зазвичай гроші. Зубна фея обов'язково навідується кожен раз, коли у дитини випадає зуб.
Якщо зуб якимось чином загубився, не хвилюйтеся. Зубна фея про це знає, і все одно залишить подарунок. Вона чарівним чином дізнається кожен раз, коли випадає молочний зуб, і приходить в ту ж ніч, навіть якщо дитина ночує в бабусі.
Тільки в США Зубна фея щорічно залишає більше 700 мільйонів доларів в обмін на молочні зуби дітей.
А що робити, якщо молочні зуби залишились у дорослого хлопчика??? До нього ж також має завітати Зубна Фея? Чи ні?
Пофантазуємо, яка вона може бути?









































Немає коментарів:

Дописати коментар