неділя, 26 лютого 2023 р.

PAMELA назавжди ANDERSON.

Існує думка, що одна з причин популярності покійної Мерилін Монро у тому, що вона так рано пішла з життя. Це дозволило їй залишитись у пам'яті людей молодою і красивою, секс-символом, що увійшов у вічність. Прихильники цієї думки вважають, що якби так не сталось, то старіння "зірки" призвело б спочатку до втрати перспектив кар'єри, а потім і до забуття. Ця думка не позбавлена рації, проте варто було б бути подалі від категоричності цього твердження. Ми знаємо багато прикладів, коли минула популярність не тьмяніє, хоча люди вже відійшли від справ(гурт ABBA), чи, після певної паузи, Особистість повертається на Олімп, тільки вже у новому амплуа...

У Квітні минулого 22-го року Pamela Anderson(Памела Андерсон), яка 1 липня цього року буде відзначати свої шляхетні 56 років, отримала та прийняла пропозицію виконати головну роль героїні Роксі у бродвейському мюзіклі "Чикаго". І СПРАВИЛАСЬ ІЗ ЦИМ ПРОСТО БЛИСКУЧЕ!!! 

У захваті були передусім глядачі, які голосували аншлагами у кожному шоу, а думки критиків...залишимо їх осторонь. Ставлення людей до Памели було вищим за нікчемність тих, хто намагається применшити її значення для світу мистецтва і намагається порпатись у проблемах її життя. І ще - хочу порадити вам переглянути документальний фільм "Памела - історія кохання", який нещодавно вийшов на платформі Netflix. Він не залишить вас байдужими.

https://www.netflix.com/ua/title/81590934

https://uaserials.pro/7215-pamela-istoriya-kohannya.html

https://kinoukr.com/5551-pamela-istoriya-kohannya.html

                   We love you Pamela.
































Немає коментарів:

Дописати коментар