середу, 25 вересня 2013 р.

Найкращим засобом для профілактики і лікування раку простати є швидка хода.

 Справжнім прокляттям чоловіків, що належать до "цивілізованого" світу стала пухлина на простаті. Сидячий спосіб життя, який спричиняє офісна робота, автомобільна культура, неактивний відпочинок є першоджерелами. Але не варто зараз розповідати страшних та неприємних казок стосовно причин та наслідків. Краще використаєм іншу можливість. Поділитись цікавою порадою, яка, можливо, багатьом чоловікам допоможе, а де-кого і врятує...



Фізичні навантаження , безсумнівно , корисні для людини. Однак особливу увагу представникам сильної статі необхідно звернути на швидку ходьбу .Саме хода названа вченими одним з найефективніших способів боротьби з онкологією . 
Експерти провели масштабне дослідження серед 1455 чоловіків 60 років.У всіх учасників вже був рак простати на початковій стадії.Експеримент тривав близько 3 років , весь цей час вчені ретельно стежили за станом здоров'я , швидкістю прогресування захворювання , метастазами і випадками летального результату .Результати показали дивовижний вплив швидкої ходьби на стан здоров'я чоловіків. Розвиток раку передміхурової залози значно уповільнювався у добровольців , які займалися швидкою ходьбою близько 3 годин на тиждень. Ходьба сприяла тому , що пухлини перестали рости .

Крім того , інтенсивність навантажень і кількість годин позначалися на результаті. Чим більше чоловіки ходили , тим краще себе відчували. Однак повільні прогулянки не давали подібного ефекту , захворювання продовжувало розвиватися. 



 Експерти запевняють , що чоловікам необхідно займатися швидкою ходьбою кілька годин на тиждень , щоб запобігти розвитку одного з найнебезпечніших захворювань.
Отже ходіть та бігайте підтюпцем собі і рідним на здоров'я! 



Джерела:
http://healthystyle.info/sport/item/749-luchshim-sredstvom-dlya-profilaktiki-i-lecheniya-raka-yavlyaetsya-bystraya-khodba

http://amn.net.ua/ukr/news/heatlh_life/2938


Немає коментарів:

Дописати коментар