середу, 18 лютого 2015 р.

Квіти австрійських ланів. Календар 2015.

Цей календар був представлений Союзом австрійської фермерської молоді (Österreichische Jungbauernschaft) у віденському клубі-ресторані Bergstation Tirol, в центрі австрійської столиці. "Цього року ми хотіли показати сільське господарство дуже близько до реальності і таким чином природно і красиво змінити образ сільського жителя в ЗМІ і уявленнях людей. Сьогодні бути фермером і селянином, означає нести велику відповідальність,-"сказав Стефан Каст, голова Спілки австрійських молодих фермерів. "Наше сільське господарство не тільки постачає на наш стіл регіональні делікатеси, а й забезпечує ще 530000 тисяч робочих місць." Ми погоджуємось зі Стефаном і з великою увагою, повагою та задоволенням дивимось на Квіточок австрійських ланів.

                      Квіти австрійських ланів. Календар 2015.
                             (автор світлин Юлія Спікер) 















Цікаво, що Асоціація австрійських фермерів продукує свій календар з естетично-еротичним підтекстом з 2006 року, тому ми не полінувались і нижче наводимо Вам фото-дайджест с деяких світлин минулих років.

























Але прикольно те, що, виявляється, ці календарі мають "дівочу" та "чоловічу" редакцію, тому для наших Квіточок-читачок також маленький сюрприз...




Джерело - http://jungbauernkalender.de/kalender-2015/girls/

Немає коментарів:

Дописати коментар