середу, 18 лютого 2015 р.

АвтоВАЗ виставив "пред'яву" Mitsubishi.

Головний дизайнер АвтоВАЗу Стів Маттін звинуватив Mitsubishi в плагіаті, вказавши на схожість дизайну Lada XRay і японського прототипу Mitsubishi Concept GC PHEV.

Головний дизайнер "АвтоВАЗу" пояснив схожість дизайну нової Lada XRay і прототипів, що розробляються компанією Mitsubishi тим, що один з керівників дизайн-центру японської марки раніше працював на тольяттінського автовиробника.


 "Звичайно, я в повній фрустрації і дуже засмучений. Пам'ятайте дизайн-менеджера московської студії Томаса Бігвуда? В даний час він став одним з керівників дизайн-центру Mitsubishi. Зараз доступ до матеріалів" АвтоВАЗу "йому закритий", - розповів Маттін.

 На його думку, представлений проект японського автомобіля Concept GC PHEV не буде втілений в життя.

 "Ще у 2012 році під час Московського автосалону ми всім продемонстрували наші плани. Ми показали нашу ДНК, стратегію, обличчя бренду. Ми багато спілкувалися зі ЗМІ, розповідали про наші плани. У нас не було жодного поняття про те, що робить Mitsubishi, і ми були першими. І якщо вони нас скопіювали, то я не знаю, що на це сказати. Зовнішній вигляд нашого автомобіля зареєстрований ".

Нагадаємо, новий фірмовий стиль Lada продемонстрували публіці в 2012 році на прикладі концепту XRay. Через рік компанія Mitsubishi представила серію своїх прототипів.


Джерело -  http://www.autosvit.com.ua/news32899.html

Немає коментарів:

Дописати коментар