четвер, 26 лютого 2015 р.

Ви полюбляєте лускати насіннячко? З Вашим психічним здоров'ям все гаразд?

Чи полюбляєте Ви лускати насіннячко? Соняхове чи гарбузяне? Мені особисто подобається гарбузяне. Отак всядешся подивитися якусь нову фільму... і давай гризти!
Аж тут дізнаюсь жахливу для власного психічного здоровля новину - фахівці з психології недавно прийшли до висновку, що якщо людина дуже любить гризти насіння, значить, є привід задуматися про свій психічний стан. Виявляється, звичка гризти насіння свідчить про приховану агресію.
 У психології існує цілий напрямок, за допомогою якого можна вивчити взаємозв'язок між пристрастями людини до певного продукту і стану його підсвідомості. Вчені, які займаються цим напрямком, стверджують, що наш вибір їжі повністю відображає наш внутрішній стан (Квітн. - мабуть потрібно знайти цю інформацію та поділитись нею з Вами), а поки читайте та дивіться далі...

Таким чином психологи дійшли до висновку, що пристрасть до лускання насіння говорить про психологічні проблеми у людини, наявність прихованої агресії і відсутність вираження щирих емоцій по відношенню до оточуючих. Навіть якщо і зовні такі люди милі і добрі, насправді всередині може ховатися багато невдоволення...

 Причому багато хто з "лускачів" насіння навіть не підозрює про такі проблеми. Але чому ми придушуємо злобу саме за допомогою насіння? Психологи стверджують, що коли ми перетворюємось на лускунчиків, то даємо велике навантаження на зуби. Адже насіння ніхто просто не ковтає. Для того щоб звільнити насіння від шкаралупи, нам потрібно подрібнити, розкусити її, з точки зору психології, тим самим проявити агресію назовні.


 Психологи роблять висновок - лускати насіння небезпечно. Чому? Причина у тому, що розмір зерняток малий, а агресії всередині людини досить багато. Тому спочатку насіння вабить, немов наркотик і якщо його нема під рукою, то у людини з'являється легка роздратованість. Потім агресія починає все більше проявлятися, але поки тільки там, де цій людині висловлюють невдоволення з приводу цієї звички, жартують на д нею або зовсім забороняють їх лускати. І якщо терпіння таки лопне, то вся ненависть повністю вильється назовні.


 Отже, на думку психологів, любителі насіннячка є власниками джинів всередині себе. Але це не джин, виконуючий бажання, а справжнє скупчення негативних емоцій і злості. Такі люди можуть руйнувати все на своєму шляху, так як пересічна людина, зазвичай, має маленьку дірочку, яку іноді відкриває, щоб випустити пар. Тому не варто думати, що он та людина, що спокійно сидить на лавочці з пакетиком маленьких зерняток в руках - найбезпечніша і миролюбна особа.


Проте, якщо вже вам шалено захочеться насіння, краще скористайтеся іншим способом. Психологи кажуть, що емоції треба вихлюпувати одразу. Наприклад, розбийте пару тарілок або киньте подушку об стіну. І точно стане легше.



Джерело -  http://jenskiy-sayt.com/zdorovye/2440-uchenye-rasskazali-o-skrytoy-ugroze-u-lyubiteley-gryzt-semechki.html;
http://www.engels64.ru/index.php/component/content/article?id=1423




Немає коментарів:

Дописати коментар