вівторок, 24 березня 2015 р.

Топ-10 завидних наречених і женихів зі світу української політики.

 У них високі доходи та різноманітні хобі. У вільний від політики час вони знімають кліпи, займаються хенд-мейдом, подорожують, захоплюються бальними та латиноамериканськими танцями, грають у шахи...
Ураїнські ЗМІ обрали десяток неодружених чиновників та незаміжніх жінок-депутатів. Ось вони...

Нестор Шуфріч.



Депутат від партії "Опозиційний блок"
Вік: 48 років
Освіта: Ужгородський державний університет, спеціальність "Викладач історії"
Сімейний стан: розлучений, має двох синів від двох шлюбів: 27 і 20 років Матеріальне становище: 10747628 грн доходу, приватний будинок, 9 квартир, 5 земельних ділянок, 4 гаражі (декларація за 2013)
Хобі: стрільба з лука, єдиноборства Козеріг Нестор Шуфрич чоловік бувалий в любовних справах. У нього за плечима два розлучення.
Перша дружина Ірина - особа невідома. А ось з другою - екс-моделлю Наталею Вороною, Шуфрич і сам став публічною людиною. Їх шлюб був на виду у всієї країни. Шуфрич щедрий на подарунки для рідних. Він власник футбольного клубу "Говерла", місце його віце-президента він віддав старшому синові Олександру. А молодшому синові Нестору подарунки дістаються буквально кожен день - тато все ще утримує його. З жінками справи йдуть інакше. Шуфрич каже, що головне в подарунку - піднести його з любов'ю. Відзначимо, що Нестор Іванович обожнює суспільство відомих жінок. Так, під час візиту до Києва голлівудської актриси українського походження Ольги Куриленко, він не відходив від неї ні на крок і з задоволенням позував фотографам. А з всесвітньо відомою світською левицею Періс Хілтон запалював в клубі всю ніч безперервно, адже він завсідник гучних столичних вечірок.
 
Андрій Пивоварський

 
Міністр інфраструктури
Вік: 36 років
Освіта: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, спеціальність "Історія"; Школа права і дипломатії Флетчера Університету Тафтса, вивчав міжнародний бізнес і фінанси
Сімейний стан: розлучений, є семирічна донька
Матеріальне становище: 273867 грн доходу, 2424195 грн на банківському рахунку, квартира в Києві (декларація за 2013)
Близнюки
До приходу в міністерство був гендиректором великої групи компаній, до складу якої входять заправки WOG, виробництво сирів "Комо" та молочної продукції "Галичина". У перший рік роботи на цій посаді Пивоварський поклав на свій рахунок у банку понад 2 млн грн., що зазначено в його декларації. Правда, зарплата у нього там, як для топ-менеджера, була скромною - знову ж таки, судячи з декларації, 15500 гривень. Новоспечений чиновник володіє 108 кв. м житла в столиці і двома автомобілями. По міністерству хизується в годинниках Rolex за 220 тис. грн. Судячи по сторінці міністра в соцмережі, він відвідує модні серед молоді фестивалі вуличної їжі, а ще практикує шопінг в онлайн-магазинах.

 
Олексій Савченко

 
Депутат від партії "Блок Петра Порошенка", заступник голови комітету з питань бюджету
Вік: 37 років
Освіта: Інститут підготовки кадрів УБОЗ; Нацакадемія внутрішніх справ України, спеціальність "Правознавство"; МАУП, спеціальність "Управління персоналом і економіка праці"
Сімейний стан: не одружений, є 20(двадцятирічна) дочка (!)
Матеріальне становище: 236319494 грн доходу (декларація за 2013)
Хобі: спів, бої без правил
Скорпіон
Олексій Савченко - маловідомий представник шоу-бізнесу в українському парламенті. Музикант виконує ліричні балади в жанрі шансон, сам пише мелодії і тексти пісень. На його рахунку три альбоми, тур по містах України і два кліпи. Широку популярність Савченко дістав після перемоги на фестивалі "Слов'янський базар у Вітебську" у 2011 році. В Олексія достатньо композицій на злобу дня. Наприклад: "Знову в світі влади і грошей твориться невідомо що. Сьогодні блазні на арені. Сьогодні аншлаг" Шапіто ". Або" У життя відчайдушно закоханий по траві йду зеленій. З чистим серцем і розхристаною душею. Відмірюючи кілометри, я йду назустріч вітру. Нежонатий, симпатичний, молодий ", - заводить свою пісню Савченко. До приходу в політику встиг дослужитися до звання "капітан міліції", побувати президентом чернігівського професійного футбольного клубу "Десна" та членом правління великої холдингової компанії "Київміськбуд", а також стати призером чемпіонату з боїв без правил та кандидатом у майстри спорту з боксу та кікбоксингу .
 
  Володимир Парасюк


 
Позафракційний депутат Верховної Ради
Вік: 27 років
Освіта: школа №1 міста Новояворівськ (Львівська обл.); Львівський національний університет ім. Івана Франка, спеціальність "фізична та біомедична електроніка", перевівся на факультет економіки (диплом не захистив)
Сімейний стан: не одружений, дітей немає
Матеріальне становище: 231860 грн доходу в декларації за 2013
Хобі: відеозйомка
Знак зодіаку: Рак
Парасюка досі переслідує романтичний образ сотника Майдану, який змінив хід революції. Серед передплатників новоявленого політика в соціальних мережах безліч дівчат, вони регулярно роблять компліменти його "найкрасивішим добрим очам" і зовнішності в цілому. У простого українського парубка є ділянка і будиночок у селі. Правда, зареєстровані вони на членів його сім'ї, які і живуть там, у селі Папірня на Львівщині. У Києві Парасюк мешкає в орендованій квартирі. Каже, що не один, а з командою своїх іногородніх помічників. На роботу у Верховну Раду приїжджає на легковику Skoda, даних про яку в офіційній декларації депутата немає. Серед шкідливих звичок Парасюка - куріння: кореспонденти "Вістей" неодноразово бачили його з сигаретою біля Ради. До приходу в політику Володимир Парасюк працював відеооператором, крім іншого, знімав весілля. А в студентські роки грав у команді "Еталон" Першої української ліги КВН (Парасюк так і не отримав вищу освіту через хворобу)

 
Павло Петренко

 
Міністр юстиції
Вік: 35 років
Освіта: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, спеціальність "Правознавство"; Українська академія зовнішньої торгівлі, спеціальність "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"
Сімейний стан: не одружений, дітей немає
Матеріальне становище: 3008843 грн доходу, 8805222 грн на банківському рахунку, квартира, чотири земельні ділянки в цілому в 1,5 га (декларація за 2013) Хобі: шахи
Знак зодіаку: Рак
Павло Петренко - людина, наближена до прем'єра Арсенія Яценюка. Вони обидва родом з Чернівців, дружать зі студентської лави. Під час Євромайдану Петренко допомагав затриманим мітингувальникам: брав на поруки і надавав юридичну допомогу в суді. Судячи з інформації в його інтернет-блозі, чиновник любить слухати джазову українську співачку Анастасію Букіну і поп-зірку Олю Полякову. А до того, як стати міністром у Петренко була приватна адвокатська практика і робота в юридичному департаменті Ощадбанку. Чиновник захоплюється карате і боксом, а у вільний час любить грати в шахи. Цікаво, що на руці міністра ми помітили вовняну червону нитку. Такий амулет на зап'ясті зазвичай носять забобонні люди - вважається, що нитка захистить від пристріту.

 
Злата Огневич


 
Співачка, депутат від "Радикальної партії Олега Ляшка", голова підкомітету з питань творчої діяльності, мистецтв, культурно-просвітницької політики
Вік: 29 років
Освіта: Національний авіаційний університет, факультет психології; Київський інститут музики ім. Глієра, спеціалізація "Джазовий вокал"
Сімейний стан: не одружена, дітей немає
Матеріальне становище: 81669 грн доходу (декларація за 2013) Квартира в Києві
Хобі: балет
Козеріг
Злата Огневич не надто активна у своїй парламентській діяльності. Згідно з даними сайту ВРУ, за три місяці роботи нардепом Огневич внесла на розгляд три законопроекти, тричі виступала з місця і не подала жодного депутатського запиту. Вона грішить тим, що фотографується під час блокування трибуни парламенту, а також прогулює засідання - заради уроків вокалу, наприклад.

Відвозить і привозить Злату водій на представницькому Mercedes-Benz. Дівчина каже, що цей автомобіль орендований. Як зізналася "Вістям" Інна Бодюг (так звали дівчину до недавнього часу, поки вона не поміняла паспорт), вона нещодавно в Києві купила квартиру і планує сюди перевезти батьків з Криму. Голосистий парламентарій знає, що її називають завидною нареченою, і намагається тримати марку: стежить за акуратністю зачіски, в перервах між засіданнями поправляє макіяж, підкреслює одягом точену фігуру. "Мені тут дуже комфортно. Всі чоловіки Верховної Ради поводяться дуже делікатно і інтелігентно по відношенню до мене, за що я їм вдячна", - говорить Злата Огневич про знаки уваги від депутатів.

 
Альона Кошелєва

 
Депутат від "Радикальної партії Олега Ляшка", голова підкомітету з питань державної економічної політики, регулювання державних закупівель, державної політики у сфері побутових відходів та металобрухту
Вік: 24 року
Освіта: Харківський нацуніверситет радіоелектроніки, спеціальність "Економічна кібернетика"; Харківський національний технічний університет будівництва і архітектури, спеціальність "Архітектура"
Сімейний стан: не одружена, дітей немає
Матеріальне становище: 71528 грн доходу і 175000 грн на банківському рахунку (декларація за 2013)
Хобі: шиє ляльки
Знак зодіаку: Рак
Альона Кошелева більш відома виборцям гламурними фотосесіями, ніж депутатською активністю. Знімки Альони з глибоким декольте облетіли інтернет. У Раду же вона ходить у вузьких джинсах, обтягуючих спідницях-олівцях. "Так, я доглядаю за зовнішністю, приходячи в Раду. Але я не хочу і не буду коментувати те, що не стосується моєї депутатської роботи", - відрізає Кошелева. Депутатську роботу Альона дозволяє собі прогулювати, свідком чого ми і стали. У будній день, коли колеги Кошелевої працювали з виборцями в округах, вона з мамою Валентиною гуляла по Києву, ходила по магазинах. Родітєльніца приїхала до дочки з Харкова, звідки родом і сама Олена. Там же проживає її батько, Володимир, який, за повідомленнями ЗМІ, працює директором Харківського лікеро-горілчаного заводу, а мама Валентина займала пост начальника відділу адміністрування акцизного збору в міській податковій. За офіційними даними, в Києві у нардепа Кошелевої немає власного житла. Але після засідань вона повертається в елітну 6-поверхівку в центрі столиці, де оренда квартири в середньому коштує близько 30 тис.грн.

 
Ірина Сисоєнко
 
Депутат від партії "Об'єднання" Самопоміч ", заступник голови комітету з питань охорони здоров'я
Вік: 33 роки
Освіта: Міжнародний Соломонів університет, спеціальність "Правознавство"; Національна академія внутрішніх справ України, Інститут інтелектуальної власності
Сімейний стан: розлучена, є восьмирічний син
Матеріальне становище: 30 000 грн доходу, земельну ділянку (декларація за 2013)
Хобі: фітнес, танці, лижі
Знак зодіаку: Риба
Коли депутат Ірина Сисоєнко йде кулуарами парламенту - чоловіки проводжають її поглядом. У день народження її місце в залі засідань було завалено квітами від колег. "Для мене важливо знаходити діалог з чоловіками, щоб ми разом вирішували поставлені перед нами завдання. Поки це виходить досить успішно! А питання флірту не має відношення до діяльності народних депутатів", - сміється Ірина. Вільний від державних справ час Сисоєнко проводить з восьмирічним сином Григорієм. "Я дуже люблю займатися дитиною, їздити з ним на розважальні та розвиваючі гуртки. А ще в гори - кататися на лижах. Я стою досить впевнено, а Гриша тільки почав", - розповідає Ірина. Зачарувати красуню-нардепа зможе справжній чоловік, який добре ... танцює. "Танці мені приносять особливе задоволення! Люблю бальні та латиноамериканські. З нинішнім графіком я не можу регулярно відвідувати заняття, але коли є час - роблю це з радістю", - зізнається Сисоєнко.

 
Тетяна Донець 


Депутат від партії "Народний фронт", заступник голови комітету з питань охорони здоров'я
Вік: 34 роки
Освіта: Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Спеціальність "Правознавство"; Київський інститут міжнародних відносин, спеціальність "Міжнародні економічні відносини".
Сімейний стан: не одружена, дітей немає Матеріальне становище: 8044933 грн доходу, приватний будинок, 5 квартир, 6 нежитлових приміщень, автомобіль Porsche Cayenne (декларація за 2013)
Хобі: подорожі
Знак зодіаку: Рак
Тетяна Донець у Верховній Раді вже друге скликання. У минулому була в Блоці Юлії Тимошенко. Донець відома своєю любов'ю жити на широку ногу. Один з її робочих буднів, як підмітили кореспонденти "Вістей", виглядав так: приїхала на джипі більш ніж за 4 млн грн, в руках - брендовий сумочка за ціною близько 40 тис. Грн, руки прикрашають браслет і кільця елітного ювелірного дому на суму понад 380 тис., обідня перерва проходить в ресторані, де шматок м'яса коштує від 600 до 2000 гривень. "Я люблю проводити час з сім'єю, приїжджати до батьків, гуляти з хрещениками (у мене їх троє). Люблю у відпустці подивитися нові красиві місця. Але останні пару років захоплення пішли далеко на задній план", - посилається на ситуацію в країні Тетяна. До речі, її мама Наталія Донець теж була депутатом III скликання Верховної Ради, членом фракції партії "Трудова Україна" (під керівництвом Сергія Тігіпка). Як розповідала Донець у програмі "Світське життя", у неї був роман з екс-нардепом Василем Горбалем, але пара розлучилася. Зараз же, як Тетяна натякнула, у неї інший кавалер. "Я абсолютно щаслива жінка у всіх сенсах", - сказала вона нам.

 
Оксана Сироїд


 
Заступник голови Верховної Ради
Вік: 38 років
Освіта: Національний університет "Києво-Могилянська академія", спеціальність "Політологія"; Київський національний університет імені Тараса Шевченка, спеціальність "Правознавство"; Оттавський університет, магістр права
Сімейний стан: не одружена, дітей немає
Матеріальне становище: 212259 грн доходу і квартира (декларація за 2013)
Хобі: кулінарія
Знак зодіаку: Тілець
Перша жінка віце-спікер парламенту за історію незалежної України. Уродженка маленького села Городище Львівській області покаталася по світу в якості консультанта з питань міжнародного розвитку, організації безпеки та розвитку України в Європі. Вона знає три іноземні мови: англійську, німецьку та польську. При цьому віце-спікер не забуває, що вона ще й жінка: користується помадами яскравих кольорів, носить обтягуючі водолазки і штани, які кокетливо відкривають щиколотки. За очі в кулуарах парламенту Сироїд називають стилягою. Віце-спікер вибирає досить незвичайні аксесуари - такі як брошку-шпилька з мушками або сумка з ручками химерної форми. В одному з інтерв'ю Сироїд сказала: все, що вона носить, - від українського виробника. Сироїд дуже захоплюється кулінарією - кажуть, вона може без рецепта приготувати страву, якщо хоч раз в житті його спробувала. Своїх дітей у нардепа немає, зате є аж 12 хрещеників.

Джерело -  http://www.expres.ua/news/2015/03/19/129128-top-10-zavydnyh-narechenyh-zhenyhiv-zi-svitu-ukrayinskoyi-polityky



Нестор Шуфрич
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2015/03/19/129128-top-10-zavydnyh-narechenyh-zhenyhiv-zi-svitu-ukrayinskoyi-polityky
вільний від політики час вони знімають кліпи, займаються хендмейдом
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2015/03/19/129128-top-10-zavydnyh-narechenyh-zhenyhiv-zi-svitu-ukrayinskoyi-polityky

Немає коментарів:

Дописати коментар