пʼятницю, 13 березня 2015 р.

LIQUI MOLY. Новий еротичний календар 2015!

Для свого нового еротичного календаря, компанія LIQUI MOLY обрала особливе - занедбані заводи Maxhütte, розташовані в тихому містечку Oberpfalz. Чотирнадцять моделей на тлі занедбаних сталеливарних заводів. «Ці красиві композиції повинні надати особливий шарм кабінетам, сервіс центрам та офісам», сказав Пітер Бауман, керівник відділу маркетингу в LIQUI MOLY. Завод Maxhütte був колись величезним виробництвом з більш ніж 9000 співробітників. І хоча зараз в доменних печах вже давно холодно, температура під час зйомок була дуже високою

            LIQUI MOLY. Новий еротичний календар 2015!

 Прекрасні моделі на тлі вкритих пилом зруйнованих цехів, що представляють залишки колишнього величезного виробництва, мов би показують погляд у минуле. «Концептуальна ідея календаря полягає в контрасті між фотомоделями і навколишнім середовищем: красиві, молоді дівчата в старому промисловому запустінні, ніжні тіла поруч із застарілою важкою технікою», прокоментував календар Пітер Бауман.


 Одними з перших власниками календаря стали відвідувачі виставки Automechanika, яка пройшла у Франкфурті з 16 по 20 вересня. 














Для приємного порівняння давайте одразу пригадаємо, а що нам пропонували у минулому 2014-му році...














Джерело - http://liquimoly.ru/news_view.php?id=5933
 

Немає коментарів:

Дописати коментар