пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Claire Streetart. Кохання у великому місті.

У цьому випадку питання про перший поцілунок буде недоречним, хоча свій я пам'ятаю. Він стався у парадному, просто біля дверей... Хоча здається ні... мабуть на нічному тротуарі. А може на дні народження родича, у непівтемряві кімнати, де тихо грала музика і я танцював з нею?
Місця для кохання у великому місті кожен обирає на свій смак і це не обов'язково номер в готелі, сидіння автомобіля чи приватна квартира. Звичайні молоді люди кохають одне-одного там, де їх "піймає" пристрасть. І хай так і буде. Краще я стану випадковим свідком вуличного кохання ніж вуличної бійки чи, не приведи господь, вуличних боїв. думаю, що саме такою думкою послуговується французьська художниця-графістка Claire Streetart з Парижу, яка друє багатьом парижанам можливість стати "свідками кохання".


Варто згадати, що твори французької художниці насправді не намальовані на стінах, а приклеєні на них. Claire Streetart спочатку малює свої контурні картини на комп'ютері, роздруковує їх, а після цього вже наклеює їх на вуличні стіни, паркани та інші міські елементи. Але факт цей аніскільки не применшує цінність такого незвичайного і зворушливого стрітарту. Пропоную і Вам подивитися на унікальні твори французької майстрині, які не залишають байдужою навіть саму черству і цинічну людину.

                Claire Streetart. Кохання у великому місті.


























Немає коментарів:

Дописати коментар