неділя, 22 травня 2022 р.

Обираємо купальник до сезону разом з Kim Kardashian(Кім Кардаш'ян)

Кім Кардаш'ян дебютувала в купальнику SI на обкладинці 2022 року в Домініканській Республіці(фото авторства Greg Swales(Грег Свейлз).

Починаючи зі свого проривного реаліті-шоу Keeping Up With the Kardashians, яке вперше вийшло в ефір у 2007 році, Кардашьян з тих пір підкорила всі великі напрямки медіа. З тих пір, мама чотирьох дітей, створила надзвичайно популярну мобільну гру Kim Kardashian: Hollywood, випустила фотокнигу «Selfish», знялася як актриса в кількох фільмах і випустила багато продуктів, включаючи її шалено успішний KKW Beauty, KKW Fragrance і корректирующий одяг Skims. Вона виступає за визнання геноциду вірмен і лобіює законодавців — і президента — за те, щоб тюремна реформа успішнопомилувала ув’язнених, які були неправомірно засуджені. Її пристрасть до тюремної реформи надихнула Кардашьян стати юристом, і вона завершує чотирирічне юридичне навчання. Але, навіть після всіх своїх монументальних досягнень, Кардашьян так і не з’являлася в купальнику SI, поки не дебютувала на обкладинці 2022 року.

Окрім того, що Домініканська Республіка є другою за величиною та різноманітністю країною Карибського басейну, Домініканська Республіка пропонує відвідувачам мальовничі пляжі, насичене нічне життя, гра в гольф світового класу та вражаючу природну красу. DR наповнений бадьорою енергією, і фіналісти Swim Search безсумнівно втілили це в свої зйомки. На стиль Кардашьян вплинула спортивна мода, мотокросові речі, чорна шкіра. Її команда тісно співпрацювала з Демною з Balenciaga. Її зовнішній вигляд був розроблений так, щоб мати футуристичний вигляд, аби відповідати образам, які Кардашьян носила в реальному житті.






































Джерело - https://swimsuit.si.com/swimsuit/model/swimsuit-model-kim-kardashian-2022-photos

Немає коментарів:

Дописати коментар